Karabük Postası tarafından
03 Mart, 2016 09:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ulus’ta Korkutan Yangın

BARTIN 'ın Ulus ilçesinde bir evin çatısında başlayan yangın paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre yangın, Bartın'ın Ulus ilçesi Kaldırım Mahallesi'nde bulunan 3 katılı bir evin çatısında meydana geldi. İhsan Kahveci'ye ait olan 3 katlı evin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm çatıyı sardı. Alevleri gören vatandaşları durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Ulus Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekipler yangını kontrol altına alarak söndürdü. Binada maddi hasar meydana gelirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da gasp ettikleri telefonla dudak dolgusu yaptıran 2 kadın yakalandı

Samsun’un Atakum ilçesinde 17 yaşındaki bir kızın cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 2 kadın şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin gasp ettikleri telefonu satarak bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları ortaya çıktı.
Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.E. (17) isimli mağdur, E.Y. (26) ve R.Ş.A. (25) tarafından bir eve götürüldü. Burada darp edilen genç kızın iPhone marka cep telefonu gasp edildi. Şüphelilerin, gasp ettikleri telefonu yaklaşık 20 bin liraya sattıkları ve elde ettikleri parayla bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları belirlendi.
Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında E.Y. ve R.Ş.A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.Ş.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Y. hakkında ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi kararı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin