Toplum yararına çalışma projesi değerlendirildi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Mayıs, 2017 11:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Toplum yararına çalışma projesi değerlendirildi

BARTIN Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından uygulanmakta olan “Toplum Yararına Çalışma Projesi” değerlendirme toplantısı yapıldı. Kaymakam Hüsnü Bey Toplantı Salonunda Vali Nusret Dirim başkanlığında yapılan toplantıya Amasra Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Ulus Kaymakamı Recep Hasar, Kurucaşile Kaymakamı Murat Ekinci, Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan Arslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Mahmut Şahin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler katıldı. Toplantıda Bartın ve İlçelerinde Toplum Yararına Programların uygulanacağı yerler ve uygulanacak projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda iki cip ile otomobil carpisti 1 yarali zUN2smmq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da iki cip ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kastamonu’da D-100 karayolu üzerinde cip ile otomobil çarpıştı. Kazada takla atan otomobilin sürücüsü yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Tosya’da D-100 karayolu üzerinde Aşağı Sanayi Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.K. idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil ile sürücüsü öğrenilemeyen cip, kavşak içerisinde çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrula otomobil takla atarak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. R.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin