blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tahliye kararına direnen kadın ekipler tarafından evden çıkartıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, eski eşi tarafından hakkında tahliye davası açılan bir meskende oturmaya devam eden Sevda S., polis ve icra memurlarına kapıyı açmayınca devreye çilingir girdi.
Edinilen bilgilere nazaran, 6 yıl süren hukuk gayretinin akabinde mahkeme, konutun sahibi T.A.’nın lehine tahliye kararı verdi. Kararın nihaileşmesi üzerine icra memurları ve polis takımları, T.A.’ya ilişkin olan konuta gelerek tahliye sürecini başlattı. Fakat Sevda S.’nin kapıyı açmaması üzerine çilingir yardımıyla kapı açıldı. Meskende yapılan aramada Sevda S., yatak odasında bulundu. Tahliye kararına direnen Sevda S., konuttan çıkmak istemedi.
Polis takımlarının uzun süren ikna gayretlerinin akabinde Sevda S., tahliye süreçleri tamamlanana kadar koridorda bekletildi. Meskenin boşaltılmasının akabinde Sevda S., polis takımları eşliğinde meskenden çıkarıldı.
Tahliye süreci sırasında rastgele bir olumsuzluk yaşanmazken, olayla ilgili yasal sürecin devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Motosiklet sürücüsü takla atıp otomobilin üzerine düştü… O anlar kamerada

Kent merkezinde meydana gelen kazada caddede dönmeye çalışan araba ile motosiklet çarpıştı. Kazada dönüş yapmaya çalışan arabaya çarpan motosiklet şoförü takla atıp arabanın üzerine oturdu. Motosiklet şoförü şoku atlatınca yaralandığını fark etti. Kaza anı ise güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.
Kaza, 22.15 sıralarında Eski Bolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran cadde üzerinde park halindeki H.Ç. yönetimindeki 41 APB 660 plakalı Citroen marka araba, caddeden yan yola dönmek için harekete geçti. Yola denetimsiz çıkan araba, caddeyi katıca caddede ilerleyen A.T.’nin kullandığı 81 AS 802 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Kazada çarpışmanın tesiriyle evvel kaput üzerinde takla atan motosiklet şoför arabanın üzerine oturdu. Olayın şokunu atlatan Motosiklet şoförü A.T., arabadan inerek kendisini yere attı.
Kazayı görenlerin 112 Acil Davet Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine acil sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Yaralı şoföre olay yerinde sıhhat gruplarınca birinci müdahalesi yapılarak ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı
Kaza ise an ve an güvenlik kameralarınca kaydedildi. Kazada cadde kenarında park halindeki arabanın yola çıkıp dönmeye çalışması ve motosiklet şoförünün araba çarpma anı yer aldı. Ayrıyeten motor şoförünün arabanın üzerinde takla atarak evvel arabanın üzerine oturması ve akabinde da yere düşmesi anbean kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin