Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ekim, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
0

Süper Lig’de galip gelemeyen tek takım Samsunspor

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 9 haftada galip gelemeyen tek takım Samsunspor oldu.

Süper Lig’de tam 11 yıllık aranın ardından bu sezon mücadele etmeye başlayan Samsunspor, henüz istenileni veremedi. Sezona başlanılan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran kırmızı-beyazlılarda Alman teknik adam Markus Gisdol takımın başına getirildi. Gisdol öncesi 7 maçta 6 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Karadeniz temsilcisi, son oynanan RAMS Başakşehir mücadelesinden ise golsüz beraberlikle ayrılarak, galibiyet hasretini sürdürdü.

Ligin 9. haftasında Pendikspor’un deplasmanda Konyaspor’u 2-1 yenmesi ve İstanbulspor’un sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etmesiyle galibiyet alamayan tek takım olarak Samsunspor kaldı. Samsun temsilcisi, ligde 8 karşılaşmada 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak ligin dibine demir attı.

Trendyol Süper Lig’de en fazla galibiyeti 9’da 9 yapan Fenerbahçe alırken, sarı-lacivertlileri 8 galibiyetle Galatasaray takip etti.

İlk 8 maçta Sivasspor, Fenerbahçe, Kayserispor, Galatasaray, Antalyaspor, Gaziantep FK, Çaykur Rizespor ve Başakşehir mücadelelerinden 3 puanla ayrılamayan Samsunspor’un yoğun yağış dolayısıyla yarıda kalan İstanbulspor maçı da 8 Kasım’da oynanacak.

Samsunspor, 29 Ekim Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı MKE Ankaragücü’nü mağlup ederek galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sw 3
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
10 Haziran, 2026 13:16 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’teki intihar vakalarına ilişkin SP’den  açıklama

Karabük’te son günlerde art arda yaşanan intihar vakaları kamuoyunda üzüntüye neden olurken, Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye dilekleri iletilerek, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, yaşanan olayların yalnızca bireysel vakalar olarak değerlendirilmemesi gerektiği vurgulanarak; ekonomik sıkıntılar, işsizlik, aile içi problemler, yalnızlaşma, gençlerin gelecek kaygısı ve manevi değerlerden uzaklaşmanın toplum üzerindeki etkilerine dikkat çekildi.

İlgili kamu kurumları, yerel yönetimler, eğitim camiası, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerine çağrıda bulunulan açıklamada, özellikle gençler ve risk altındaki bireyler için sosyal destek mekanizmalarının güçlendirilmesi gerektiği ifade edildi.

Psikolojik destek hizmetlerinin artırılması, sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi ve kalıcı çözüm politikalarının hayata geçirilmesi gerektiği belirtilen açıklamada, toplumun tüm kesimlerine sorumluluk çağrısı yapıldı.

Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı, insan hayatını merkeze alan her çalışmanın destekçisi olacaklarını belirterek, “Her insan kıymetlidir ve hiçbir vatandaşımız kendisini yalnız hissetmemelidir” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin