Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ekim, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
0

Süper Lig’de galip gelemeyen tek takım Samsunspor

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 9 haftada galip gelemeyen tek takım Samsunspor oldu.

Süper Lig’de tam 11 yıllık aranın ardından bu sezon mücadele etmeye başlayan Samsunspor, henüz istenileni veremedi. Sezona başlanılan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran kırmızı-beyazlılarda Alman teknik adam Markus Gisdol takımın başına getirildi. Gisdol öncesi 7 maçta 6 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Karadeniz temsilcisi, son oynanan RAMS Başakşehir mücadelesinden ise golsüz beraberlikle ayrılarak, galibiyet hasretini sürdürdü.

Ligin 9. haftasında Pendikspor’un deplasmanda Konyaspor’u 2-1 yenmesi ve İstanbulspor’un sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etmesiyle galibiyet alamayan tek takım olarak Samsunspor kaldı. Samsun temsilcisi, ligde 8 karşılaşmada 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak ligin dibine demir attı.

Trendyol Süper Lig’de en fazla galibiyeti 9’da 9 yapan Fenerbahçe alırken, sarı-lacivertlileri 8 galibiyetle Galatasaray takip etti.

İlk 8 maçta Sivasspor, Fenerbahçe, Kayserispor, Galatasaray, Antalyaspor, Gaziantep FK, Çaykur Rizespor ve Başakşehir mücadelelerinden 3 puanla ayrılamayan Samsunspor’un yoğun yağış dolayısıyla yarıda kalan İstanbulspor maçı da 8 Kasım’da oynanacak.

Samsunspor, 29 Ekim Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı MKE Ankaragücü’nü mağlup ederek galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin