STSO Üyelerine Emitt Turizm Fuar Gezisi Gerçekleştirdi - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:25
Güneş 06:50
Öğle 13:03
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Ocak, 2017 14:41 tarihinde yayınlandı
0
0

STSO Üyelerine Emitt Turizm Fuar Gezisi Gerçekleştirdi

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından oda Üyelerine EMİTT Fuarı gezisi düzenlendi. Fuara; OdaYönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte oda üyeleri katıldı.
Fuar gezisi ile hakkında açıklama yapan Safranbolu TSO Yönetim Kurulu başkanı Acar; “Dünyanın en büyük ilk 5 turizm fuarından biri olan ve bu yıl 21.Düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına her yıl olduğu gibi bu yılda gezi düzenledik. Safranbolu bir turizm kenti, fuarda Dünyanın önde gelen turizm fuarından biri olunca fuara katılmamız kaçınılmaz oluyor. Fuar sayesinde hem üyelerimiz firmalarını, turizm severlere ve firmalara tanıtıyor hem de Türkiye’nin birçok şehrinin ve dünyanın pek çok ülkesinin, kültürel ve tarihsel yapısını yakından tanıma fırsatı buluyor. BAKAB öncülüğünde Karabük ilimize yakışır bir stant kurularak İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımıza şehrimizin tüm güzelliklerini tanıtma fırsatı bulduk. Bu tanıtımların zamanla artan turist sayısı olarak, kazanımlarını fazlasıyla alacağımızın kanaatindeyim. Fuar programından desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimize, Valimize, Safranbolu Kaymakamımıza, Safranbolu Belediye Başkanımıza, İl Kültür Müdürümüze, Esnaf Odası başkanımıza ve fuar boyunca memleketimizi tanıtmak için çaba harcayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda cikan yanginda cok sayida yapi kule dondu aGmqzmwj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mart, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da çıkan yangında çok sayıda yapı küle döndü

Bolu’da gece saatlerinde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek çevredeki ev, ahır ve samanlıklara sıçradı. Yangında çok sayıda yapı kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Gerede ilçesine bağlı Akçabey köyünde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle bir evde başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek çevrede bulunan ev, ahır ve samanlıklara sıçradı. Alevleri fark eden köy sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, çok sayıda ev, ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin