Şoförler Odası Yönetiminden Başkan Aksoy’a Plaket - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:23
Güneş 06:48
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:07
Yatsı 20:27
İmsaka son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Eylül, 2016 14:50 tarihinde yayınlandı
0
0

Şoförler Odası Yönetiminden Başkan Aksoy’a Plaket

Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Safranbolu’da gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a Teşekkür Plaketi takdim etti.

Ziyarete Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılırken,  Deniz yaptığı konuşmada,  şoför esnafı olarak yapılan asfaltlama çalışmaları sayesinde kışı yaşamadıklarını söyledi.

Safranbolu’da kış oldu ama kışı hissetmedik diyerek konuşmasını sürdüren Mehmet Deniz; “ Bunun nedeni belediyemizin kış aylarında kurduğu ekibin mükemmel şekilde çalışmasıdır. Daha önceki yıllarda örneğin Gayzabaşından, Köyiçinden aşağıya inerken zaman zaman bozuk yol sebebi ile direksiyon hâkimiyetini kaybettiğimiz olurdu. Her 3-4 ayda bir araçlarımızı sanayiye götürmek zorunda kalırdık. Özellikle son 5 yıldır yalnızca yılda bir defa araç muayenesine gidiyoruz. Yani kısaca artık şoförlerimiz artık çok mutlu” dedi.

Yazıköy yolunu daha önce gündeme getirdiklerini ve özellikle bu yolu Safranbolu Belediyesinin yapmasını istediklerini sebebinin ise Safranbolu Belediyesinin yaptığı asfaltın çok daha uzun ömürlü olduğunu kaydeden Mehmet Deniz, Yazıköy yolunun da çok kısa bir sürede tamamlandığını bunun içinde tüm şoför arkadaşları adına teşekkür ettiğini belirtti.

Ziyaretten ve nazik davranışlarından dolayı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz ve Yönetim Kuruluna teşekkür eden, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “  Öncelikle Safranbolu hizmetin en güzeline layık bunu ifade etmek isterim. Tabi bu güzel hizmeti yakalamak için de alanında uzman bir ekip, çevre ve makine parkı gerekmekte. 2009 yılında belediye başkanı olduğumda bütçemiz 13 Milyon TL idi. Bu bütçe ile 76 kadrolu işçi, 100’e yakın memur ve 200’e yakın da müteahhit personeli çalışmakta idi. Bununla birlikte araç parkımızda çok zayıftı.

Safranbolu’nun şu anda geldiği durum ise 45 milyon bütçe ve 110’un üzerinde hizmet aracı. İşte bu bütçe ve araç parkımız ile sizinde söz ettiğiniz gibi Yazı Köy yolunu tamamladık. Bu bütçe bize yine yetmiyor. Bütçenin en az 100 Milyonu bulması germemektedir. Safranbolu’da pek çok alanı cazibe merkezi haline getirmemiz gerekmektedir. Bunun içinde daha çok çalışmamız lazım. Gezi alanlarını çoğaltmak, ilçemizi ziyaret eden misafirlerimizin en az 2- 3 gün konaklamalarını temin etmek gibi. Yani kısaca turizmde kontrollü bir gelişme sağlamak gerekmektedir” dedi.

Kamu kurum ve kuruluşları ile 2009 yılından bu yana büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “ Bunları yaparken tek amacımız Safranbolu’yu hızlı bir şekilde ileriye götürmek. İnşallah çalışmalarımızı manevi olarak destekleyen kurum ve kuruluşlar oldukça bizler belediye olarak çok daha başarılı projelere imza atarız. Safranbolu’da kısa sürede asfalt sorununu da çözdük. Kendi plentimizde Avrupa standartlarında kaliteli asfaltı üreterek insan sağlığına zarar vermeden gereken yerde çalışmayı tamamlıyoruz. Yazı Köyde de çalışmamız oldu. Özel İdaremiz ile bir protokol yaparak buradaki çalışmayı tamamladık. Vatandaşlarımızın memnun olması tabii ki bizlere itici güç oluyor. İnşallah yoğun tempoda yorulmadan bıkmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ben nazik davranışlarından dolayı Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz beyefendiye ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz Başkan Aksoy’a Teşekkür Plaketini takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycuma kaymakami adem kaya sehit ve gazi ailelerini ziyaret etti p15NSb4J
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti

Zonguldak’ın Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla anlamlı ziyaretlerde bulundu. Kaymakam Kaya, özel gün kapsamında Şehit Deniz Piyade Onbaşı Yalçın Sarıöz’ün ailesini ve Gazi Ramazan Türkoğlu’nu ziyaret ederek, devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

İlk olarak şehit Yalçın Sarıöz’ün ailesini ziyaret eden Kaya, şehidin aziz hatırasının daima yaşatılacağını belirtti. Şehit ailesiyle yakından ilgilenen Kaymakam Kaya, onların talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret sırasında konuşan Kaymakam Kaya, “Şehitlerimiz bu vatanın bağımsızlığı ve bütünlüğü için en kıymetli varlıklarını feda etmişlerdir. Bizlere düşen en büyük görev ise onların emanetlerine sahip çıkmak ve her zaman yanlarında olmaktır” dedi. Kaya, devletin tüm imkanlarıyla şehit ailelerinin yanında olduğunu vurguladı.

Program kapsamında daha sonra Gazi Ramazan Türkoğlu’nu ziyaret eden Kaymakam Kaya, gazilerin milletimizin yaşayan kahramanları olduğunu ifade etti. Türkoğlu ile yakından sohbet eden Kaya, gazinin sağlık durumu hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaymakam Kaya, “Gazilerimiz, şehitlerimizle birlikte bu vatanın bağımsızlık mücadelesinin en önemli temsilcileridir. Onların fedakârlıkları asla unutulmayacaktır. Her zaman yanlarında olmak bizim hem görevimiz hem de vicdani sorumluluğumuzdur” şeklinde konuştu.

Ziyaretlere; Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Çoban, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Turunç, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, daire amirleri de eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin