Karabük Postası tarafından
16 Şubat, 2017 07:08 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

SFC Entegre Orman Ürünlerinden, birlik gecesine destek

KASTAMONU Kastamonuspor 1966 için 5 Mart’ta düzenlenecek olan ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’ne SFC Entegre Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş.’den tam destek geldi. Kastamonuspor 1966’nın kurulduğu ilk günden bu tarafa en büyük destekçilerinden bir tanesi olan Kastamonu SFC Entegre Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş., 5 Mart’ta Elit Balo Salonu’nda düzenlenecek olan Kastamonuspor’un ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’ için de destek verdi. Kulüp Başkanı Metehan Babaş’ın bizzat ziyaret ettiği SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Kastamonuspor 1966 Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu ile SFC Entegre Fabrika Müdürü Bilal Karakaya, bu anlamlı gecede takımın en büyük destekçilerinden birisi olmaktan gurur duyacaklarını ifade ettiler. Ayrıca SFC Entegre taşeron şirketinin sahibi Hayati Çiçek de, 5 Mart’ta kulüp için düzenlenen bu anlamlı geceye destek vereceğini ifade etti. Ömer Gülamoğlu, Bilal Karakaya ve Hayati Çiçek’e davetiyelerini bizzat teslim eden Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Metehan Babaş, “Memleketimizin takımı Kastamonusporumuzun daha iyi yerlere gelmesi adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Verdiğimiz bu mücadelede bizim, her zaman için en büyük destekçilerimizden bir tanesi olan, maddi ve manevi her an yanımızda olan SFC Entegre’ye teşekkür ediyorum. İnşallah sağladığımız bu birliktelik ve beraberlikle çok büyük başarılar elde edeceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
31 Ocak, 2026 13:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti Batı Karadeniz Strateji Toplantısı Karabük’te

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenecek Batı Karadeniz Bölge Strateji Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş’ün teşrifleriyle Karabük’te gerçekleştirilecek.

Üç gün sürecek program kapsamında, bölge teşkilatlarının katılımıyla strateji toplantıları ve çalıştaylar düzenlenecek. Program, pazar günü yapılacak değerlendirme toplantılarının ardından sona erecek.

Toplantıya Karabük, Bartın, Zonguldak, Çankırı, Kastamonu, Samsun, Sinop, Çorum, Amasya ve Tokat illerinden gelecek teşkilat mensupları katılacak. Program kapsamında 10 ilin il başkanları, 109 ilçenin ilçe başkanları, il koordinatörleri ve teşkilat başkanları Karabük’te bir araya gelecek.

Bölge Strateji Toplantısı çerçevesinde, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Batı Karadeniz Bölge Başkanı Mücahit Yılmaz tarafından “AK Parti Teşkilat ve Siyaset Anlayışı” başlıklı sunum gerçekleştirilecek. Teşkilat Başkan Yardımcısı Haydar Ali Yıldız, “Lider, Fikir ve Teşkilat Eğitimi” başlıklı eğitim programıyla teşkilat mensuplarına hitap edecek. Teşkilat Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı ise “Siyasal İletişim” konulu eğitim verecek.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Batı Karadeniz Bölgesi’nden gelecek teşkilat mensuplarını Karabük’te ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirterek, bu toplantıların teşkilatların sahadaki koordinasyonunu güçlendirmesi ve ortak akılla belirlenecek stratejilere katkı sunması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin