Serinlemek için Dereye Giren Çocuk Boğuldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Haziran, 2016 08:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Serinlemek için Dereye Giren Çocuk Boğuldu

BARTIN ’da serinlemek için dereye giren çocuk boğularak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Bartın’ın Meydan köyünde yaşayan Volkan Yaman (16) 3 arkadaşı ile birlikte serinlemek için köyden geçen dereye girdi. Derede yüzerken bir süre sonra çırpınmaya başlayan Yaman, daha sonra gözden kayboldu. Arkadaşlarının köyde yaşayan vatandaşlara haber vermesinin ardından olay yerine gelen Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı aramada, çocuğun cansız bedenine ulaşılabildi. Yaman’ın cesedi ambulansla Bartın Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken, jandarma tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda 3 puduhepa kadin kultur festivali basladi 885H54F8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da 3. Puduhepa Kadın Kültür Festivali başladı

Çorum’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hitit İmparatorluğu’nun güçlü kadın figürlerinden Puduhepa adına gerçekleştirilen kültür festivali yoğun katılımla başladı. Kortej yürüyüşü ve sahne gösterileriyle devam eden program, katılımcılardan ilgi gördü.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen festival için Hürriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, belediye bandosu eşliğinde Bedesten’e kadar yürüdü. Festivalde sahne alan halk oyunları ekibi, sergilediği gösteriyle izleyicilerden beğeni topladı. Kadınların toplumsal hayattaki yerini anlatan koreografi de katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, kadınların kültürü geleceğe taşıyan en önemli unsur olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığa katkı sağladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise festivalin daha geniş kapsamlı hale getirildiğini belirterek, “Bu yıl daha neşeli yapıyoruz. Daha fazla etkinlikle yapıyoruz. Allah’ın izni ile kadının gücünü, kadının enerjisini tüm şehre yansıtacağız. Bundan sonra da geleneksel hale gelecek ve devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin