Şantiye Asfaltta Hız Kesmiyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2016 14:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Şantiye Asfaltta Hız Kesmiyor

Safranbolu Belediyesi Şantiye Amirliği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Pek çok mahalle ve caddede  çalışmalarını tamamlayan ekipler Yenimahalle Prof.  Metin Sözen Caddesi ve Cemal Caymaz Mahallesi Elfirek Caddesi’nde de çalışmalarını büyük bir gayretle devam ettiriyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Her şey Daha güzel ve daha yaşanılır Safranbolu için” dedi.

2009 yılından bu yana her biri alanında uzman bir kadro ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy şöyle konuştu; “Belediye olarak ilk 2009 yılında devraldığımız hizmet bayrağını her an biraz daha yukarılara çekerek Safranbolulu vatandaşlarımızın ayakları taşa takılmasın diye var gücümüz ile çalışmaktayız. Bu kapsamda da vatandaş odaklı belediyecilik anlayışını benimsedik. Amacımız: Daha yaşanılır bir Safranbolu.

Çalışmaların yalnızca asfalt ile asfalt ile sınırlı olmadığını kaydeden Başkan Aksoy; kentimizde yeni yerleşim yerlerinin yok açma, yol genişletme çalışmalarının çoğu tamamlanırken parke, bordür, kaldırım yenileme çalışmaları da lüzum duyulan yerlerde devam ediyor. İnşallah halkımız ile birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida gelecegin teknolojileri konusuldu 9rVqXZhO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’da geleceğin teknolojileri konuşuldu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında öğrenciler, artırılmış, sanal ve karma gerçeklik teknolojileriyle tanıştı.

Zonguldak’ın Alaplı Karşıyaka Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Berk Üstün tarafından “Gerçeği Yeniden Tanımlamak: Artırılmış Karma Sanal Gerçeklik” başlıklı sunum yapıldı. Fen Bilimleri öğretmeni Vahit Uludağ’ın koordinatörlüğünde düzenlenen söyleşide, teknolojinin günümüzdeki kullanım alanları ve gelecekteki etkileri öğrencilere örneklerle anlatıldı.

Programa, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Şube Müdürleri Yakup Keleş ve Yüksel Önder ile Okul Müdürü Ersan Atlıhan da katıldı. Etkinlikte konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, bu tür bilimsel çalışmaların öğrencilerin vizyonunu geliştirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. Program sonunda katkı sunan öğretmen ve idarecilere teşekkür edildi.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri’nin, gençlerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmeye ve teknolojiye yönelik farkındalık oluşturmaya katkı sağlamaya devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin