Samsun’da kavgada 3 kişi yaralandı, 2 kişi tutuklandı - Karabük Haber Postası
samsunda kavgada 3 kisi yaralandi 2 kisi tutuklandi 1VzXXJh5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kavgada 3 kişi yaralandı, 2 kişi tutuklandı

Samsun’da çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralanırken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Olay, Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kavgada 2 kişi bıçakla, 1 kişi ise darp sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Darp ve bıçakla yaralama olayına karışan B.T.(18) ve E.G.(20) polis tarafından gözaltına alındı. Recep Tokur Polis Merkezine teslim edilen ve olay sırasında kendisi de sağ elinden bıçakla yaralanan B.T. ile E.G., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 2 kişi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesi ile kesob arasinda is birligi alanlari genisletilecek GS5DR68g
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi ile KESOB arasında iş birliği alanları genişletilecek

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Kastamonu Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği arasında yapılan görüşme sonrasında üniversitede öğrenim gören öğrenciler için “İş Akademisi”nin kurulması kararlaştırıldı.

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Kastamonu Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği (KESOB) arasında iş birliği alanları genişletilecek. Kastamonu Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Orhan Kandemir, Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Danışma Kurulunda da yer alan Kastamonu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yücel Gedik’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede Kandemir ile Yücel arasında kurumlar arasında yapılacak iş birliğinin genel hatları belirlendi. Bu kapsamda, odaya kayıtlı yaklaşık 14 bin 500 üye ve 16 bin 386 iş yerini ilgilendiren eğitim taleplerinin oluşturularak uygun olanların fakülte tarafından karşılanması, fakülte öğrencilerinin işyeri uygulaması ve staj imkanlarının arttırılması için işyerlerinin öğrenci talepleri ile fakülte öğrencilerinin eşleştirilmesi, bölgesel ya da sektörel anlamda ortaya çıkan sorunların çözümüne yönelik tez ve proje konularının belirlenerek, sonuçlanan çalışmaların çıktılarının ilgili sektör ile paylaşılması gibi konular ele alındı. Ayrıca kurumlar arasında iş birliği yapılması ve bu sürecin sağlıklı işlemesi için “İş Akademisi” gibi bir iş birliği platformunun kurulmasına yönelik çalışmaların yapılmasına karar verildi.

İİBF Dekanı Prof. Dr. Orhan Kandemir, ilerleyen dönemde kurulması planlanan “İş Akademisi” gibi bir platformun fakültenin önemli dış paydaşları arasında yer alan Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsası gibi iş dünyasının öne çıkan kuruluşlarını da kapsayacak biçimde daha geniş tabana yayılabileceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin