karabuk
İmsak 06:03
Güneş 07:28
Öğle 13:08
İkindi 16:08
Akşam 18:38
Yatsı 19:58
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Samsun’un İlkadım ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi bıçakla, 1 kişi darp sonucu yaralandı.
Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, küfürleşme yüzünden çıkan kavgada Y.C.K.’nin bıçaklı saldırısına uğrayan M.N.Y. (24) sol karın boşluğundan bıçaklanarak yaralandı. Olay sırasında kavgayı ayırmak isteyen zanlının kardeşi O.K. (23) ise darp sonucu yaralandı. Her iki yaralı da olay yerine sevk edilen ambulanslarla Samsun Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçaklama olayının zanlısı Y.C.K.’nın olayın ardından kaçtığı öğrenilirken, polis ekipleri şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Levent Açıkgöz: “Ligde kalmak adına her maç bizim için çok önemli”

Ümraniyespor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, Çorum FK maçının ardından, "Ligde kalmak adına her maç bizim için çok önemli. Bundan sonraki Bandırma maçına iyi hazırlanıp galip gelmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Ümraniyespor, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Ümraniyespor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, zorlu bir hafta geçirdiklerini ve üçüncü hafta karşılaşmasında mağlup olduklarını ifade etti. Çorum FK’yı tebrik eden Açıkgöz, "Oyunumuz başladı, ortada giden bir oyundu. İki takımın da çok fazla pozisyon ürettiği bir ilk yarı oynamadık. Çorum FK ön hattı kuvvetli olan bir takıma ilk yarı hiç pozisyon vermedik. İkinci yarıya başladığımızda oyunun başında bir penaltı pozisyonu oldu. Onunla beraber mağlup düştük. Tam da oyuna dokunacağımız kısımda golü yedik. Değişikliklerden sonra tekrar oyun dengelendi. Bu sefer kaptırdığımız bir topla ikinci golü yedik. Bu yoğun maç trafiğinde, 3 maç oynadığımız haftada son maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Ligde kalmak adına her maç bizim için çok önemli. Bundan sonraki Bandırma maçına iyi hazırlanıp galip gelmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.