blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da 80 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

Samsun’un İlkadım ilçesinde düzenlenen iki ayrı operasyonda toplam 80 bin 160 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Ş.D. (22) isimli şahsın park halinde bekleyen aracında ve çevresinde şüphe üzerine yapılan aramada çöp poşeti içinde 32 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheli şahıs gözaltına alındı. U.K. (23) ve B.D. (37) isimli şahısların kullandıkları depoda yapılan aramada da 48 bin 160 adet sentetik ecza ele geçirildi. Her iki operasyonda toplam 80 bin 160 adet uyuşturucu hap ve sentetik ecza ele geçirilirken, şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Doğu Karadeniz’de fırtına

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtına, kıyı şeridinde hayatı olumsuz etkiliyor.
Doğu Karadeniz Bölgesi’nde sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren kuvvetli rüzgar ve fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Doğu Karadeniz’in doğusunda (Giresun-Artvin arası) rüzgar sabah saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde esiyor. Fırtınanın bugün akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor.
Öte yandan olumsuz hava koşulları nedeniyle uçak seferlerinde aksamalar yaşanırken, balıkçı tekneleri de denize açılamadı. Bir çok tekne limanlara çekildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.