blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Kasım, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da 18 yaşındaki gencin bıçaklandığı olayda 2 kişi gözaltına alındı

Samsun’un Canik ilçesinde 18 yaşındaki bir genç bıçakla yaralanırken, olayla ilgili biri 15 yaşında 2 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Yeni Mahalle’deki Doğupark’ta yaşanan olayda E.Y.Y. (18) isimli genç bıçaklanması sonucu yaralandı. Olayla ilgili Gürcistan asıllı T.G. (18) ve N.Z.Y. (15), Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Cürüm Tedbire ve Soruşturma Ofis Amirliği gruplarınca yakalanarak gözaltına alındı. 15 yaşındaki N.Z.Y.’nin Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

150 yıllık tarihi konaktan geriye kalan harabe dronla görüntülendi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde gece saatlerinde alevlere teslim olan yaklaşık 150 yıllık tarihi konaktan geriye kalan harabe dronla görüntülendi.
İzzetpaşa Mahallesi Akseki Sokak’ta çıkan yangın Pınar Ç.’ye ilişkin yaklaşık 150 yıllık olduğu belirtilen tarihi konağı kısa müddette kullanılamaz hale getirdi.
Şiddetli alevler kısa müddette tüm yapıyı sararken, olay yerine sevk edilen itfaiye grupları uzun uğraşlar sonucu yangını denetim altına alabildi.
Sabaha karşı söndürülen yangının akabinde konağın son durumu gün ışığıyla birlikte ortaya çıktı.
Tarihi yapının büyük kısmının çöktüğü, taş ve ahşap kısımların büsbütün ziyan gördüğü belirlendi.
Konaktan geriye kalan harabe ise dronla havadan görüntülendi. İmgelerde yangının konağa verdiği ağır tahribat net bir biçimde görüldü.
Yangının 24 Kasımda açılacak olan Kalealtı Eğitim ve Kent Tarihi Müzesine yakın bir alanda çıkması paniğe neden olurken, yangının çıkış nedenine ait incelemeler sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin