SAKEM 15. Uluslararası Yemek Günleri Festivalinde - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:25
Güneş 06:50
Öğle 13:03
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Şubat, 2017 14:18 tarihinde yayınlandı
0
0

SAKEM 15. Uluslararası Yemek Günleri Festivalinde

Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürüden Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) , İstanbul’da 15. si düzenlenen Uluslararası Yemek Günleri Festivalindeki yerini aldı.
25 ülkeden 2000 yarışmacının 70 kategoride yarışacağı festivalde 25’i yabancı olmak üzere 100 Jüri üyesi görev yapıyor.
Safranbolu’yu en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını kaydeden SAKEM Yetkilileri, beraberinde tanıtım ile ilgili cd, broşür, afiş gibi objeleri de götürdüklerini, standa ilk günden çok büyük ilgi olduğunu kaydettiler.
SAKEM ekibi yarışma süresince gerek modern gerekse yerel lezzetler ile Safranbolu mutfağını da tanıtacaklar.

Bizi sosyal medyadan takip edin
buz adam 18 mart canakkale zaferini unutmadi DjFE8kQT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mart, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Buz Adam 18 Mart Çanakkale Zaferini unutmadı

Zonguldak’ta Erkan Koca isimli adam 18 Mart Çanakkale Zaferi gününü kutlamak amacıyla Türk bayrağı ile denize girdi.

Zonguldak’ta soğuk havalarda denize girmesiyle tanılan Buz Adam lakaplı Erkan Koca, 18 Mart Çanakkale Zaferi çerçevesinde Kapuz plajında Türk bayrağı ile denize girdi. Havanın soğuk olmasına aldırış etmeyen Koca, dakikalarca denizde yüzdü. Buz Adam Erkan Koca’yı gören vatandaşlar ise şaşkınlık yaşadı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük ilgi gördü.

Bizi sosyal medyadan takip edin