Karabük Postası tarafından
28 Kasım, 2016 14:42 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Şahin, Son Noktayı Koydu

  Diş Fakültesi Bayır Mahalle’de Olacak"   TBMM eski Başkanı,Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin hafta sonu parti teşkilat yetkilileri ile yaptığı basın toplantısında, son zamanlarda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Diş Hekimliği Fakültesinin Üniversite kampus alanı içinde yapılacağı konusunda ki söylentilere son noktayı koydu ve her iki yatırımın da Bayır Mahalle de eski Devlet Hastanesi yerinde olacağını söyledi. Şahin konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede,"Biz hem yerel seçimler hem de genel seçimler öncesi ağız ve diş sağlığı merkezi ile diş hekimliği fakültesinin bayır mahalle de ki eski devlet hastanesi yerine yapılacağı konusunda vatandaşlarımıza söz vermiştik.Ancak Rektör bey bu yatırımların kampus alanı içine yapılacağını belirtmiş.Son olarak rektör beyle bir görüşme yaptık ve her iki yatırım da bayır mahallede ki alana yapılacak.Biz halkımıza ne söylemişsek o olmalı" diye konuştu.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
30 Ocak, 2026 09:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Sağlık Hizmetleri Değerlendirildi

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, il genelinde sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla üst düzey bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantı, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara başkanlığında yapıldı. Toplantıya hizmet başkanları, başkan yardımcıları, Karabük’teki hastanelerin başhekimleri ile bağlı sağlık tesislerinin yöneticileri katıldı.

Toplantıda, Karabük’te sunulan sağlık hizmetlerinin mevcut durumu ele alındı. Hasta ve çalışan memnuniyeti, hizmet kalitesi, personel planlaması ile sağlık tesislerinin fiziki ve teknik altyapıları değerlendirildi. Ayrıca vatandaşlardan gelen talep ve geri bildirimler doğrultusunda hazırlanan raporlar görüşüldü.

Poliklinik hizmetlerinde randevu ve muayene süreçlerinin daha etkin hale getirilmesi, acil servislerde triyaj ve hasta yönlendirme uygulamalarının iyileştirilmesi kararlaştırıldı. Bunun yanı sıra sağlık tesislerinde hijyen standartlarının yükseltilmesi, güvenlik önlemlerinin artırılması ve fiziki alanların iyileştirilmesi konuları gündeme alındı.

Toplantıda personel motivasyonunun artırılması, görev dağılımlarının gözden geçirilmesi ve hizmet içi eğitimlerin planlanması da ele alındı. Sağlık hizmetlerinde dijital sistemlerin entegrasyonu ve veri yönetiminin güçlendirilmesi konularında da değerlendirmeler yapıldı. Toplantının ardından açıklamada bulunan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, sağlık hizmetlerinin daha kaliteli ve sürdürülebilir hale getirilmesi için kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekerek, “Vatandaşlarımızın sağlığı için fedakârca görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin