Safranbolu Belediye Spor 69 – Fethiye gençlik 59 - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Mart, 2016 14:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu Belediye Spor 69 – Fethiye gençlik 59

Bsketboldaki gururumuz Safranbolu Belediye Spor eleme gurubundaki ilk galibiyetini aldı.
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi eleme gurubunda mücadele eden Safranbolu belediye Spor Basketbol Takımı birbirinden güçlü rakiplerinin bulunduğu E Grubundaki ilk galibiyetini aldı.
Normal sezonu lidele aynı puan ve averajla 2. Sırada Türkiyenin en az sayı yiyen ve en iyi savunma yapan takımı olarak tamamlayan Safranbolu Belediye Spor güçlü kadrolara sahip rakiplerine rağmen mütevazi kadrosu ile mücadelesine devam ediyor.
Takımın her hafta daha da güçlendiğini ve bu guruptan çıkabileceğinin sinyallerini verdiğini kay”deden Koç Ercan Kollu “ Bu hafta eleme gurubunun güçlü ekiplerinden birirsi olan Fethiye Gençlik’e karşı güzel bir mücadele verdik. Karşılaşmaya agresif başlaldık. Savunmamızı dinç tutarak rakibimize sayı şansı vermemeye gayret 2gösterdik. İnşallah önümüzdeki haftalarda çok daha ügüzel sonuçlar alcağız” şeklinde konuştu.
Takımımız önümüzdeki hafta Ddeplasmanda Malatya Büyükşehir belediye Spora konuk olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbu ogrencileri surdurulebilir ulasim projesiyle uluslararasi forumda 6AQpNXE4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ öğrencileri sürdürülebilir ulaşım projesiyle uluslararası forumda

Karabük Üniversitesi (KBÜ) öğrencileri, Endonezya’da düzenlenen Dünya Gençlik Forumu 2026’ya katılarak projeleriyle öne çıktı.

Karabük Üniversitesi öğrencileri, geliştirdikleri sürdürülebilir ulaşım projesiyle Dünya Gençlik Forumu 2026’da uluslararası alanda dikkat çekti.

Endonezya’daki Universitas Pancasakti Tegal ev sahipliğinde çevrim içi olarak gerçekleştirilen forumda, dokuz farklı ülkeden gençler bir araya geldi. Etkinlikte gezegeni koruma bilinci ana tema olarak öne çıktı.

Foruma, Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Programı öğrencileri Enishan Sardoğan ve Medine Tıraş katıldı. Öğrenciler, sürdürülebilirlik ve akıllı ulaşım alanında geliştirdikleri projeyle büyük ilgi gördü.

Türkiye, Japonya ve Avrupa Birliği iş birliğiyle yürütülen proje; karbon salınımının azaltılması, yakıt tasarrufu sağlanması ve araç paylaşımı ile toplu taşıma kullanımının teşvik edilmesini hedefliyor.

Forum kapsamında farklı ülkelerden genç konuşmacılar eğitim, çevre, teknoloji ve iş dünyası başlıklarında sunumlar gerçekleştirdi.

Etkinlik, soru-cevap oturumlarıyla etkileşimli şekilde devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin