Özel maden ocağında göçük - Karabük Haber Postası
ozel maden ocaginda gocuk W2qSi5ky
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Şubat, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Özel maden ocağında göçük

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 3 kişiden biri yaralı olarak kurtarıldı, diğer 2 işçiyi ise arama, kurtarma çalışmaları sürüyor.

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde bulunan Bektaşlar Firması’na ait maden ocağında, 3 işçi göçük altında kaldı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi, jandarma, AFAD ve TTK arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi.

Olayın ardından İsmet Kabuk isimli işçi yürütülen çalışmalar sonucu ocaktan yaralı olarak çıkarılarak hastaneye götürülürken, diğer iki işçi Ziya Kiret (60) ve Veysel Oruçoğlu (46) için arama kurtarma çalışmalar yürütülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq233
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
01 Nisan, 2026 13:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay’a Kütüphaneler Haftası Ziyareti

Karabük Valisi Oktay Çağatay, 62. Kütüphaneler Haftası kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Karabük Zübeyde Hanım İl Halk Kütüphanesi Müdürü Hülya Özgün ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette, il genelinde yürütülen kütüphane hizmetleri, okuma kültürünün yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar ve Kütüphaneler Haftası kapsamında planlanan etkinlikler hakkında bilgi verildi.

Çağatay, kitapların bireysel gelişimin yanı sıra toplumsal ilerlemede de önemli bir rol üstlendiğini belirterek, kütüphanelerin bu süreçteki önemine dikkat çekti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çağatay, Kütüphaneler Haftası’nı kutlayarak kütüphane hizmetlerinin geliştirilmesi ve daha geniş kitlelere ulaştırılması adına yürütülen çalışmalarda emeği geçen personele teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin