Karabük Postası tarafından
08 Ekim, 2016 13:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Özel İdare Araç Parkı Genişliyor

  Her geçen gün makine eve araç parkını güçlendiren Karabük İl Özel İdaresi bu sayede yol yapımında büyük hedeflere ulaşıyor. Özel İdare  araç parkına bir tır daha ekleyerek gücüne güç kattı. 2017 model Mercedes marka tır bugün Özel İdare makine parkına katılarak hizmet vermeye başladı. konuyla ilgili bilgi veren Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun ” Özel İdaremizin makine ve araç parkı bölgemizin en güçlü parklarından birisi haline geldi. Bu sayede Karabük’ümüze daha kaliteli hizmet ediyoruz ve özellikle yol yapımında nüfus bakımından Karabük’ün 2-3 katı olan illerin özel idareleriyle yarışıyoruz. Ben yaptığımız hizmetlerde bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin olmak üzere, Valimiz Mehmet Aktaş’a, Milletvekilimiz Burhanettin Uysal’a ve İl Genel Meclisimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da çıkan çatı yangını itfaiye tarafından söndürüldü

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ekmek fırınının üst katında bulunan evin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, Cide ilçesi Kasaba Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ekmek fırınının bulunduğu binanın çatı katında çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Alevleri fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine yangın yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangında, evin çatısında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Yangının baca kısmından kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin