Karabük Postası tarafından
21 Eylül, 2016 14:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ozan Ahmet Taşkın’dan  15 Temmuz İçin Albüm Hazırlığı

Karabük'ün yetiştirdiği, girmiş olduğu yarışmalarda almış olduğu dereceler ile katıldığı televizyon programlarında Türkiye'nin Bölünmez Bütünlüğüne katkı yapan türküleriyle tanıdığımız Ozan Ahmet Taşkın, “YENİKAPI RUHUNU” yaşatmak, bu ruhu gelecek kuşaklara aktarmak maksadıyla 15 Temmuz Darbe Kalkışmasından sonra bu ruha uygun bir albüm çalışması içersinde olduğunu söyledi. Ozan Ahmet Taşkın yeni albüm çalışmaları hakkında  yaptığı açıklamada; "15 Temmuz Darbe Kalkışmasından sonra oluşan “YENİKAPI RUHUNU” yaşatmak, bu ruhu daha ileri seviyelere taşıyabilmek maksadıyla yapmış olduğum Birlik ve Beraberlik Türkülerini  Bu Milleti Bölemezsin / Vatan Türküleri adlı bir albüm çalışmasında Türk Milletinin, Türk Devletinin faydasına sunmak istiyorum. Hiç bir maddi kazanç kaygısı taşımadan, sadece Türk Milletinin Birlik ve Beraberliğine katkı sağlamak için Birlik Türkülerini yapmış bulunmaktayım. Stüdyo masraflarını, albüm çoğaltım masraflarını, televizyonlarda gösterilecek kliplerin masraflarını karşılayacak maddi bir gücüm bulunmamaktadır. Bu albüm çalışmasını yapabilmem için değerli devlet büyüklerimden, belediye başkanlarımdan, değerli basınımızdan, işadamlarımızdan destek bekliyorum. Bu albüm Karabük'ümüzün birliğe beraberliğe katkı yapması açısından çok önemli. Yurdumuzun dört yanında yayın yapan TV’lerde, çektiğimiz Birlik ve Beraberlik klipleri gösterildiğinde, bu albüm çalışması gerçek manada büyük anlam ifade edecektir. Birliğimize, beraberliğimize, büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da yaşlı adamın canice öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi

Çorum’da cesedi parçalanmış halde bulunan 76 yaşındaki Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Zanlının, yaşlı adamı bağ evinde öldürdükten sonra üzerine benzin döküp yaktığı ve ardından cesedi parçalayıp dere yatağına attığını itiraf ettiği öğrenildi.
Çorum’da 6 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra, parçalanmış cesedi dere yatağında bulunan 76 yaşında Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili, Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde gözaltına alınan Ali Osman Kaya’nın komşusu A.F.K.’nin ardından, ağabeyi A.K., babası Y.K. ve akrabası H.A. da gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri süren A.F.K.’nin ifadesinde, "küfür sebebiyle tartıştıkları Kaya’yı birlikte gittikleri bağ evinde tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra, cesedini benzin döküp yaktığını ve parçalara ayırdığını söylediği öğrenildi. A.F.K.’nin cesedin bulunmaması için ormanlık alandaki dere yatağına attığını söylediği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin