blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Kasım, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Lastiği parçalanan tırın tehlikeli yolculuğu

Samsun’da sağ art tekerlerinden biri parçalanan tırın şehirlerarası yolda seyretmesi kaygı oluşturdu.
Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Çarşamba ilçesinde meydana geldi. Samsun istikametine seyir halinde bulunan 38 plakalı bir lojistik firmasına ilişkin tırın sağ art kümesinde bulunan tekerlerinden ortadakinin lastiğinin yarıldığı görüldü. Durumu fark eden başka şoförler kısa periyodik kaygı yaşarken, korna çalarak tır sürücüsünü uyardılar.
Bir mühlet bu biçimde trafikte devam eden tır sürücüsü, başka şoförlerin kornalar ile uyarmasının akabinde şehirlerarası yoldan ayrılarak, denetim etmek üzere tırı yolun karşısına çekti ve gerekli incelemeleri yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Kasım, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kış lastiği olmayana Bolu Dağı’ndan geçit yok

Türkiye’nin en değerli geçiş noktalarından biri olan Bolu Dağı geçişinde polis takımları, kış lastiği uygulaması yaptı. Kurallara uymayan şoförlere 5 bin 859 lira para cezası uygulandı.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü grupları D-100 kara yolunun Bolu geçişinde tedbirlerini artırdı. İstanbul ile Ankara ortasında köprü misyonu gören D-100 kara yolunun Bolu Dağı girişinde polis grupları uygulama noktası oluşturdu. Takımlar tarafından hafif ticari araç, kamyon, tır ve yolcu otobüslerine yönelik kış lastiği kontrolü yaptı. Kış lastiği olmayan araç şoförlerine ise 5 bin 859 lira para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.