Karabük Postası tarafından
15 Temmuz, 2016 08:33 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, personel alım ilanına çıktı

KASTAMONU Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, personel alım ilanına çıktı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, personel alım ilanına yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “KUZKA, TR82 Düzey 2 Bölgesi’nde (Çankırı, Kastamonu, Sinop İlleri) kurulan bir bölgesel kalkınma ajansı olup; Ajansın merkezi Kastamonu’dadır. Ajansımıza “5449 Sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun” ve “Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği” hükümleri uyarınca; TR82 Düzey 2 Bölgesi’nde çalışmak isteyen, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, her üç ilde de görev yapabilecek, seyahat engeli bulunmayan 14 (Ondört) Uzman Personel, 1 (Bir) Destek Personeli alımı yapılacaktır. Sınavda başarılı olanlar, Bölge illerinden [Çankırı, Kastamonu ve Sinop illeri] Ajansın uygun göreceği herhangi birinde istihdam edilecektir” Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’na 08-17 Ağustos tarihleri arasında başlayacak olan başvuruların ardından 06-08 Eylül tarihleri arasında sınavlar yapılacak. Başvuruda bulunacak olanlar ajansın web sitesi olan www.kuzka.gov.tr ile www.cankiri.gov.tr, www.kastamonu.gov.tr, www.sinop.gov.tr ve www.kalkinma.gov.tr adreslerinin herhangi birinden, İş Talep Formu www.kuzka.gov.tr adresinden temin edebilecekler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yurt dışında olan Katarlının dairesini basan su 6 esnafı mağdur etti

Bolu’da Katar uyruklu ev sahibi yurt dışında olduğu için 15 gündür müdahale edilemeyen evdeki su sızıntısı, apartmanın altındaki 6 iş yerini kullanılamaz hale getirdi. Tavanlardan akan sular nedeniyle ürünleri zarar gören ve elektrik kontağı tehlikesi nedeniyle dükkanlarının elektriği kesilen esnaf, telefonla ulaştıkları ev sahibinin "Yurt dışındayım, gelemem" cevabı üzerine polise giderek şikayetçi oldu.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bulunan apartmandaki bir dairede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Katar uyruklu bir kişiye ait dairede yaklaşık 15 gün önce su sızıntısı başladı. Ev sahibinin yurt dışında olması nedeniyle daireye müdahale edilemedi. Alt katta bulunan esnafın telefonla ulaştığı ev sahibi iddiaya göre, "Yurt dışındayım, gelemem, bir şey yapamam" dedi. İlk olarak pilavcı dükkanına ulaşan su, daha sonra kırtasiye ve yanındaki börekçi dükkanına kadar yayıldı. Özellikle kırtasiye dükkanının tavanından damlayan sular, çok sayıda ürünü kullanılamaz hale getirdi. Merdiven yardımıyla dairenin içine bakıldığında evin içerisinde yaklaşık 10 santimetre yüksekliğinde su birikintisi olduğu tespit edildi. Suyun apartman girişine kadar ulaşması ve elektrik panolarına akması üzerine esnaf, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ile SEDAŞ’a bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik gerekçesiyle apartmanın elektriğini tamamen kesti. Yaşanan olayın ardından 6 esnaf, karakola giderek şikayetçi oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin