KTSO Başkanı Tuncay Özcan’dan 19 Mayıs Mesajı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2016 11:44 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO Başkanı Tuncay Özcan’dan 19 Mayıs Mesajı

Karabük Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkması, millet iradesine dayanan tam bağımsız devlet kurma yolunda atılan ilk adım olmuştur. Bu günü Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan etmesi, onlara verdiği değeri ve duyduğu güveni ifade etmektedir.

Şüphesiz gençlerini en iyi şekilde yetiştirerek yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Türk devletinin varlığını sürdürmek ve geliştirmek ancak iyi eğitim almış gençler vasıtasıyla mümkündür.

Bu duygu ve düşüncelerle vatan ve millet uğruna büyük fedakârlıklar göstererek bizlere bağımsız ve özgür bir ülke bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, bütün şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize şükranlarımı sunar, gençlerimize ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için yapmış oldukları çalışmalarda üstün başarılar dilerim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi sorusturmasi buyuyor chpli meclis uyesi ve iki isim daha gozaltinda SUVh6evy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi soruşturması büyüyor: CHP’li meclis üyesi ve iki isim daha gözaltında

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama çalışmaları devam ederken gözaltına 3 kişi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler de belli oldu. Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin