Kent Meydanında 150 Tabutla Kısa Film Çektiler - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Mayıs, 2016 14:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Kent Meydanında 150 Tabutla Kısa Film Çektiler

 

Karabük’te, Cihan Aslan isimli genç ile arkadaşları, şehitlere ve ailelerine armağan etmek için çektikleri ‘Son Nokta’ adlı kısa filmin çekimleri dolayısıyla kent meydanına üzerinde Türk bayrağı bulunan 150 tabut getirdiler. Aslan, “Film izlendiğinde vermek istediğimiz mesaj en doğru şekilde anlaşılacaktır” dedi.
Karabük Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu Cihan Aslan, şehitlere ve ailelerine armağan etmek için ‘Son Nokta’ adlı kısa filmin çekimleri için gönüllü üniversiteli arkadaşlarıyla birlikte kent meydanına 150 tabut getirdi. Maliyeti sponsor firmalarca karşılanan tabutlar üzerinde Türk bayraklarıyla birlikte masalara konularak sabahın erken saatlerinden itibaren filmin çekimlerine başlandı. Müslüman ülkelere ait bayraklarla tabutların başında bekleyen gençler, anlamlı mesaj verdi. Filmin yönetmenliğini yapan Cihan Aslan, çektikleri kısa filmi şehitlere ve ailelerine armağan etmek için hazırladıklarını söyledi.
Peygamber Efendimizin zamanında yaşanan bir hadiseden yola çıkılarak hazırlanmış bir senaryoyu filmde canlandıracaklarını belirten Aslan, “Film izlendiğinde vermek istediğimiz mesaj en doğru şekilde anlaşılacaktır. Burada alınan görüntülerle değil filmdeki bir bütün olarak vermek istediğimiz mesaj asıl mesajımız tüm dünyaya İslam coğrafyası olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu gösteren bir proje. Gönüllü olarak yaptığımız bir proje. Ahde vefa diyeceğimiz, bu vatan için canlarına vermekten çekinmeyen vatan evlatlarına ve ailelerine armağan vermek istedik” dedi.
Bu sırada kent meydanında bulunan 150 tabutu gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi sorusturmasi buyuyor chpli meclis uyesi ve iki isim daha gozaltinda SUVh6evy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi soruşturması büyüyor: CHP’li meclis üyesi ve iki isim daha gözaltında

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama çalışmaları devam ederken gözaltına 3 kişi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler de belli oldu. Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin