Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2023 11:34 tarihinde yayınlandı
0

Kazada vefat eşine duygusal veda

Zonguldak‘ın Alaplı ilçesinde cenaze törenine gidenleri taşıyan otomobilin başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3,5 aylık hamile eşini kaybeden İlker Şen, sosyal medya hesabından duygu yüklü bir mesaj yayımladı.
Geçen hafta dedesinin ölüm haberini alması üzerine Aşağıdağ köyüne gitmek üzere yola çıkan İlker Şen’in kullandığı 67 LK 569 plakalı otomobil, Ulukum mevkisinde V.A. idaresindeki 67 ACG 136 plakalı otomobille çarpışmış, kazada İlker Şen, 3,5 aylık hamile eşi Eda Şen (23) ve oğlu Yiğit Asaf Şen (3) ile diğer otomobil sürücüsü F.Ş. yaralanmıştı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Alaplı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Eda Şen ve karnındaki 3,5 aylık bebeği yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
Kazada hayatını kaybeden Eda Şen’in eşi İlker Şen, sağlığına kavuştuktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden hüzünlü bir mesaj yayımladı.
Şen, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;
“Ne diyeceğimi ne konuşacağımı hiç bilemiyorum. Sözler boğazımda düğümlenip ağlamamak için tıkanıp kalıyor. Rabbim Allah seni ve karnındaki doğmamış 3 buçuk aylık bebeğiyle benden talihsiz bir kaza sonucu aldı gitti. Allah’ıma bin şükürler olsun ki bana bir emanet bıraktın. Oğlumuza gözüm gibi bakacağım. Rabbim sağlık verdikçe oğluma da aileme de bakacağım inşallah. Allah’ım yüce Rabbim seni ve karnındaki doğmamış bebeğimizi de mekanınızı cennet eylesin inşallah. Cenazemize katılamadığım için özür dilerim. Başımız sağ olsun. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın amin.” (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda silahli saldiri duzenlenen is yerinde kimyasal sizinti 3rwL5eKR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin