karabuk
İmsak 05:42
Güneş 07:06
Öğle 13:05
İkindi 16:18
Akşam 18:54
Yatsı 20:14
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
kavga ettikleri sahsin sigindigi evin sahibini sopayla agir yaralayan 3 kisiye 10ar yil hapis xTVF4CMI
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kavga ettikleri şahsın sığındığı evin sahibini sopayla ağır yaralayan 3 kişiye 10’ar yıl hapis

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde arbede ettikleri şahsın kaçarak sığındığı konutun sahibini sopayla ağır yaralayan 3 kişi, yargılandıkları mahkemece 10’ar yıl mahpus cezasına çarptırıldı.
Olay, Tekkeköy ilçesine bağlı Gökçe Mahallesi’nde 2024 yılı Ağustos ayında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, ortalarında hasımlık bulunan A.A. (19) ile Y.K. (20), B.Ç. (20) ve M.T. (20) ortasında hengame çıktı. Kaçarak O.K. (65) isimli şahsın konutuna sığınan A.A.’yı takip eden 3 kişi, konut sahibiyle tartışmaya başladı. Y.K., B.Ç. ve M.T., O.K.’yi sopayla darbederek ağır yaraladı. Yaralı şahıs ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayın akabinde kaçan 3 kuşkulu, jandarma takımlarınca yakalanarak gözaltına alındı. Haklarında "adam öldürmeye teşebbüs" cürmünden Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın son duruşmasında, mahkeme heyeti 3 sanığı 10’ar yıl mahpus cezasına çarptırarak tutukluluk hallerinin devamına hükmetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin