Karabük Postası tarafından
10 Mart, 2016 15:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Kedi Kurtarma Operasyonu

Karabük’te seyir halinde olan otomobilin tampon kısmına sıkışan kediyi gören vatandaşların sürücüyü uyarması ile başlayan kurtarma operasyonu, kaporta ustasının tamponu sökmesiyle 1 saat sürdü. Edinilen bilgiye göre, Postane Caddesi üzerinde Muharrem Civa idaresindeki 78 BT 129 plakalı otomobilin tampon kısmına sıkışmış bir kedi gören vatandaşlar, sürücüyü durdurarak durumu anlattı. Aracını yol kenarına çeken sürücü Civa, vatandaşların yardımı ile yaklaşık yarım saat boyunca kediyi sıkıştığı yerden kurtarmak için çaba sarf etti. Kedinin sıkıştığı yerin dar olması sonucu Muharrem Civa, sanayideki kaporta ustaları Nihat Siyam ve Çetin Sevdalı’yı arayıp, durumu anlatarak yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine gelen kaporta ustaları tamponu tamamen sökerek kediyi kurtardı. Yaralı olduğu görülen kedi kurtarılınca kaçmak yerine yeniden kurtarıldığı alana girdi. Tekrar aynı yerden alınan kedi daha sonra yıkılan PTT binasının bulunduğu alana bırakıldı. Yaramaz kedi burada da Telekom binasının alt kısmına girerek gözden kayboldu. Otomobilin sökülen tamponu ustalar tarafından yerine takılarak sürücü yoluna devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin