Karabük Postası tarafından
30 Kasım, 2016 14:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Kar Yağışı 

Karabük'ün yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Karabük-Bartın ve Karabük-Gerede karayolu beyaza büründü. Karabük'ün yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle karayolları ekipleri çalışma başlatırken, özellikle Karabük - Gerede karayolu kemikli rampalarında zaman zaman trafikte durmalar yaşanıyor. Karabük-Bartın karayolunun Ahmetusta geçidinde etkili olan olan kar ve tipi yüzünden sürücüler yolda ilerlemekte güçlük çekiyor. Kar ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin iyice düştüğü bin 30 rakımlı Ahmetusta geçidinde, Karayolları 153. Şube Şefliği ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışması başlattı. Karabük Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada ise kar yağışının Cuma gününe kadar aralıklarla etkisini sürdüreceği, vatandaşların başta don, ulaşım sorunları olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 08:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Alevlerin küle çevirdiği fabrika içerden görüntülendi

Düzce’de strafor fabrikasında çıkan yangın 2.5 saatlik çalışma ile söndürülürken, alevlerin küle çevirdiği fabrika içerden görüntülendi.
Düzce’de bir strafor fabrikasında çıkan yangın, ekiplerin yaklaşık 2,5 saat süren yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının ardından fabrikada büyük çapta hasar meydana gelirken, alevlerin küle çevirdiği üretim alanları içerden görüntülendi.
Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek fabrikanın büyük bölümünü sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve emniyet ekipleri sevk edildi. Strafor malzemenin yanıcı yapısı nedeniyle alevlerin hızla yayılması, söndürme çalışmalarını güçleştirdi. Ekipler, yangının çevredeki alanlara ve bitişiğindeki tesislere sıçramaması için yoğun çaba harcadı. Yaklaşık 2,5 saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları uzun süre devam etti.

Küle dönen fabrika içerden görüntülendi
Yangın sonrası fabrikada oluşan hasar fabrika içerisinden kayda alındı. Görüntülerde üretim alanlarının tamamen kullanılamaz hale geldiği, makinelerin eridiği ve fabrikanın büyük bölümünün küle döndüğü görüldü. Yangınla ilgili can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Yangının çıkış nedeni yapılacak teknik incelemenin ardından netlik kazanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin