karabuk
İmsak 06:00
Güneş 07:25
Öğle 13:08
İkindi 16:09
Akşam 18:41
Yatsı 20:00
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
19 Mayıs, 2018 12:42 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Karabükspor’dan  Süper Lige 4. kez veda

Bitime  6 hafta kalan Süper Lige veda eden Kardemir Karabükspor çok sıkıntılı sezon geçirdi, Geçen hafta kendi evinde Fenerbahçe’den 7 gol yiyen Karabükspor sezonun son maçında da Trabzonspor dan 3 gol yiyerek süper lige veda etti Süper Lig’in bu sezon en fazla kaybeden, en çok gol yiyen, en az gol atan, en farklı yenilgiyi alan, deplasman galibiyeti bulunmayan takımı olan Kardemir Karabükspor, Trabzon mağlubiyeti ile Süper Lige veda etti. Trabzon maçı sonrası bir açıklama yapan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, görevde bulundukları süre boyuncu istedikleri yapıyı oluşturamadıklarını belirterek, “Oyuncu kardeşlerime gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Gücümüz bu kadardı. Bizim gücümüz bu kadardı. Bir kusurumuz var ise af ola herkese mutlu bir yaşam diliyorum” dedi. Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 3-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman, “Biz sezonu bitirdik. Öncelikle bulunduğum dönemden itibaren oynadığımız müsabakalar sonuç ve performans odaklı çok fazla konuşmaya gerek yok. Kazasız belasız çok fazla sakatlık yaşanmadığı için oyuncularım ve kendi adama mutluyum. Sportif manada çok fazla şeyleri yorumlamamı isteyeceksiniz. Karabükspor bizden önceki dönemler hatta devre arası yönetim değişikliği, daha sonra yapılan kongrede tekrar bir yönetim değişikliği, başkan değişiklikleri oyuncu sirkülasyonları bütün bunları spor psikolojisi içeresinde değerlendirebilirsin. İnsan her hatayı kendi bünyesinde barındıramaz. Başkalarının yapmış olduğu hatalardan kendimize de paylar çıkartacağız ki, hayatımıza daha iyi bakabilelim. Camia olarak bu sene çok doğru işler yaptığımız söylenemez. Erken havlu atarak insanların duygularını köreltme hakkımız yoktu maalesef biz bunu yapmışız. Bundan dolayı üzgünüm bende bu işin bir parçası oldum. Kendi adıma ve oyuncularım adına üzgünüm. Bu çok bölgede oyuncu anlamında zorluklar yaşadık” dedi Karaman, istedikleri yapıyı oluşturamadıklarını belirterek, “İstediğimiz yapıyı oluşturamadık. Oyuncu kardeşlerime gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Gücümüz bu kadardı. Bizim gücümüz bu kadardı. Bir kusurumuz var ise af ola herkese mutlu bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı .

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Evine pencereden giren genç, hırsız sanılarak paniğine neden oldu

Bartın’da gece yarısı evine pencereden giren genç, paniğine neden oldu. Alarma geçen ve kapı kapı dolaşan polis ekipleri ise, gerçek ortaya çıkınca normale döndü.
Edinilen bilgiye Bartın Kemerköprü Mahallesi Ahçeloğlu Sokak’ta yaşayan ve ismi açıklanmayan bir genç, evin anahtarını evde unuttuğu için zemin katta bulunan dairesine pencereden girdi. Yoldan araçla geçen bir vatandaş ise durumdan şüphelenerek, 112 ihbar hattını aradı. Şahsın hırsız olabileceğini söylemesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve bekçi yönlendirildi. Ekipler kapı kapı dolaşarak, demir kapısı bulunan ve penceresi zemine yakın bina aradı. İhbarcı ile tekrar temasa geçen ekipler, yapılan görüşmenin ardından tarif edilen adresi buldu. Evin kapısını çalan ekipler, kapıya çıkan gençlerin ihbar edilen adreste yaşadığı ve anahtarı evde unuttuklarını öğrendi.
Çevredeki kapıları da çalan ekipler, gençlerin kimliklerini alarak gençlerin genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunu yaptı. Kontrollerde olumsuz bir durumun çıkmaması ve gençlerin söylemlerini komşularının da doğramasının ardından ekipler normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin