Karabük Postası tarafından
09 Ocak, 2017 12:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabükspor’da Sakatlık Şoku

Kardemir Karabükspor’un devre arası transferinde kadrosuna kattığı Ukranyalı kaleci Oleksandr Rybka ilk hazırlık maçında sakatlandı. Rybka'nın 6 ile 8 hafta arası sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımından transfer edilen kaleci Oleksandr Rybka'dan kötü haber geldi. Aytemiz Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında takım arkadaşı Barış ile çarpışan Rybka'nın sol ayak iç yan bağlarında kopma meydana geldi. Tecrübeli file bekçisinin, bugün çekilen MR sonrası yaklaşık 6 ile 8 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Futbol Şube sorumlusu Tolga Gül, geçtiğimiz hafta kadroya kattıkları Ukranyalı kaleci Oleksandr Rybka’nın sakatlanarak yaklaşık 6 ile 8 hafta sahalardan uzak kalmalarının kendilerini üzdüğünü söyledi. Gül, Aytemiz Alanyaspor ile yaptıkları ve 4-1 mağlup oldukları hazırlık maçının istedikleri gibi olmadığı belirterek, "Havanın yağışlı olması nedeniyle hocamız futbolcuları uyararak kendilerini riske atmamalarını istedi. Ancak bir pozisyonda kaleci Rybka ile Barış çarpıştı. Bu pozisyonda kalecimiz sakatlandı ve çekilen MR sonrası doktorumuzun verdiği bilgiye göre yaklaşık 6 ile 8 hafta sahalardan uzak kalacak" dedi. Gül ayrıca, yine Ukranya’nın Shakhtar Donetsk takımından transfer ettikleri Yevhen Seleznyov'un hazırlık maçında göz doldurduğunu ifade ederek, "Seleznyov bana göre taraftarın sevgilisi olacak bir yapıya sahip. Oldukça pozitif ve liderlik özelliliği olan bir oyuncu. Takıma katkı sağlayacaktır" diye konuştu. Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Tolga Gül, hem kanatta hem de 10 numara pozisyonunda bir oyuncu düşündüklerini ve bu noktada da kulüp başkanının yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yurt dışında olan Katarlının dairesini basan su 6 esnafı mağdur etti

Bolu’da Katar uyruklu ev sahibi yurt dışında olduğu için 15 gündür müdahale edilemeyen evdeki su sızıntısı, apartmanın altındaki 6 iş yerini kullanılamaz hale getirdi. Tavanlardan akan sular nedeniyle ürünleri zarar gören ve elektrik kontağı tehlikesi nedeniyle dükkanlarının elektriği kesilen esnaf, telefonla ulaştıkları ev sahibinin "Yurt dışındayım, gelemem" cevabı üzerine polise giderek şikayetçi oldu.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bulunan apartmandaki bir dairede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Katar uyruklu bir kişiye ait dairede yaklaşık 15 gün önce su sızıntısı başladı. Ev sahibinin yurt dışında olması nedeniyle daireye müdahale edilemedi. Alt katta bulunan esnafın telefonla ulaştığı ev sahibi iddiaya göre, "Yurt dışındayım, gelemem, bir şey yapamam" dedi. İlk olarak pilavcı dükkanına ulaşan su, daha sonra kırtasiye ve yanındaki börekçi dükkanına kadar yayıldı. Özellikle kırtasiye dükkanının tavanından damlayan sular, çok sayıda ürünü kullanılamaz hale getirdi. Merdiven yardımıyla dairenin içine bakıldığında evin içerisinde yaklaşık 10 santimetre yüksekliğinde su birikintisi olduğu tespit edildi. Suyun apartman girişine kadar ulaşması ve elektrik panolarına akması üzerine esnaf, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ile SEDAŞ’a bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik gerekçesiyle apartmanın elektriğini tamamen kesti. Yaşanan olayın ardından 6 esnaf, karakola giderek şikayetçi oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin