Karabük Postası tarafından
12 Temmuz, 2016 12:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabükspor’da Hedef Kalıcı Olmak 

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut: “Tekrar PTT 1. Lig'e dönmek istemiyoruz, kalıcı olmak istiyoruz” Bolu’da birinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Kardemir Karabükspor’un idmanını takip eden Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, tekrar PTT 1. Lig'e dönmek istemediklerini ve Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini söyledi. Bolu Termal Otel’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı-mavili ekibin kampını ziyaret eden kulüp başkanı Hikmet Tankut, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, asansör takım olmak istemediklerini Süper Lig'de kalıcı olmayı arzuladıklarını kaydetti. Teknik Direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda eksik gördükleri bölgelere transfer yapmak için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Tankut, “17 Temmuz tarihinde Adanaspor ile burada bir hazırlık maçımız var. 18 Temmuz tarihi itibari ile Bolu kampımız bitecek. Daha sonra 3 ya da 4 günlük bir ara olacak. İkinci kampımız Hollanda'da devam edecek. Orada da 4 tane hazırlık maçı yapacağız. Yurt dışı kampımızın en önemli nedeni de hazırlık maçlarımız. Hazırlık maçlarından sonra yurda döndükten sonra Ankara’da Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası'na katılacağız. Ondan sonra da lig başlıyor. Takım şu an çift kale maçlara az yer veriyor. Takım öncelikle kendini tanımaya başlıyor. PTT 1. Lig'e dönmek istemiyoruz. Dördüncü kez çıktığımız bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Buna göre bir planlama yapıyoruz” dedi. Antrenman sonrası bazı taraftarlar ise teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da çıkan çatı yangını itfaiye tarafından söndürüldü

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ekmek fırınının üst katında bulunan evin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, Cide ilçesi Kasaba Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ekmek fırınının bulunduğu binanın çatı katında çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Alevleri fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine yangın yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangında, evin çatısında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Yangının baca kısmından kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin