Karabükspor’da Hedef Kalıcı Olmak  - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Temmuz, 2016 12:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabükspor’da Hedef Kalıcı Olmak 

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut: “Tekrar PTT 1. Lig’e dönmek istemiyoruz, kalıcı olmak istiyoruz”

Bolu’da birinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Kardemir Karabükspor’un idmanını takip eden Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, tekrar PTT 1. Lig’e dönmek istemediklerini ve Süper Lig’de kalıcı olmak istediklerini söyledi.
Bolu Termal Otel’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı-mavili ekibin kampını ziyaret eden kulüp başkanı Hikmet Tankut, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, asansör takım olmak istemediklerini Süper Lig’de kalıcı olmayı arzuladıklarını kaydetti.
Teknik Direktör Igor Tudor’un raporu doğrultusunda eksik gördükleri bölgelere transfer yapmak için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Tankut, “17 Temmuz tarihinde Adanaspor ile burada bir hazırlık maçımız var. 18 Temmuz tarihi itibari ile Bolu kampımız bitecek. Daha sonra 3 ya da 4 günlük bir ara olacak. İkinci kampımız Hollanda’da devam edecek. Orada da 4 tane hazırlık maçı yapacağız. Yurt dışı kampımızın en önemli nedeni de hazırlık maçlarımız. Hazırlık maçlarından sonra yurda döndükten sonra Ankara’da Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası’na katılacağız. Ondan sonra da lig başlıyor. Takım şu an çift kale maçlara az yer veriyor. Takım öncelikle kendini tanımaya başlıyor. PTT 1. Lig’e dönmek istemiyoruz. Dördüncü kez çıktığımız bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Buna göre bir planlama yapıyoruz” dedi.
Antrenman sonrası bazı taraftarlar ise teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesinde yurutulen sorusturmada gozaltina alinan 3 kisi serbest birakildi Euubdb2e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı.

Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

3 isim de serbest bırakıldı

il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin