Karabükspor 6 Eksikle Kasımpaşa Hazırlıklarına Başladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Kasım, 2016 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabükspor 6 Eksikle Kasımpaşa Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.
Çamlık Spor Tesisleri’nde Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Teknik çalışmalarla devam eden idman, yarım sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı.
Antrenmana, milli maçlar nedeniyle ülkelerine giden Traore, Skulason, Yatabare, Poko, Rodic ve Latovlevici katılmadı.
Kardemir Karabükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirip, ligin 11. haftasında 20 Kasım Pazar günü yapacakları Kasımpaşa maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxxxx
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
06 Nisan, 2026 13:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de sağlık çalışmaları değerlendirildi

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Yenice ilçesindeki sağlık yatırımlarını ve hizmet sunumunu yerinde değerlendirmek üzere geniş kapsamlı bir inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut’un da eşlik ettiği ziyarette, ilçedeki tüm sağlık kademeleri masaya yatırıldı.

Ziyaretin ilk durağında Yenice Devlet Hastanesi yönetimi ile bir araya gelen Op. Dr. İsmail Kara, Başhekim Uzm. Dr. Yunus Sağlar’dan hastanenin mevcut kapasitesi, tıbbi cihaz donanımı ve sunulan uzmanlık hizmetleri hakkında brifing aldı. Hastane birimlerini tek tek gezen Kara, modern sağlık hizmetlerinin ilçe halkına en hızlı şekilde ulaştırılması konusundaki kararlılığı vurguladı.

Programın devamında Yenice Toplum Sağlığı Merkezi ve Yenice Aile Hekimliği birimlerini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Kara, burada TSM Başkanı Tabib Fatih Acar ve görevli Aile Hekimliği uzmanları ile bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi. Birinci basamak sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve koruyucu sağlık taramalarının etkinliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

İncelemeler sırasında tedavi gören vatandaşlarla yakından ilgilenerek “geçmiş olsun” dileklerini ileten Op. Dr. İsmail Kara, ardından özveriyle görev yapan sağlık personeline teşekkür etti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kara; “Yenice Devlet Hastanesi Başhekimimiz Uzm. Dr. Yunus Sağlar, TSM Başkanımız Tabib Fatih Acar ve aile hekimliği uzmanlarımızla koordineli bir şekilde ilçemizin sağlık standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz. Yenice halkına en kaliteli sağlık hizmetini sunmak için sahada olan tüm mesai arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin