blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabüklü hakem üst klasman için terfi kursuna katılacak

Karabüklü klasman futbol hakemi Mustafa Hakan Belder Üst Klasman Terfi Kursu’na davet edildi.
Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2025-2026 futbol dönemi öncesi Üst Klasman Gözlemciliği, Klasman Hakemliği ve Klasman Yardımcı Hakemliği’ne terfi edecek adayların listesini açıkladı.
22-23-24 Haziran tarihlerinde Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki Hasan Doğan Ulusal Gruplar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilecek kursa katılacak isimler ortasında klasman hakemi Mustafa Hakan Belder de yer aldı.
2012 yılında hakemliğe başlayan Belder, 8 yıldır klasman hakemi olarak vazife yapıyor. Şu ana kadar TFF 2. Lig ve 3. Lig maçlarında hakem, TFF 1. Lig’de ise dördüncü hakem olarak alanda yer aldı. Birebir vakitte VAR (Video Yardımcı Hakem) sertifikasına da sahip olan Belder, 6 üst klasman müsabakasında AVAR(Video Yardımcı Hakem Asistanı) olarak misyon aldı.
Mustafa Hakan Belder, terfi kursunu muvaffakiyetle tamamlaması halinde Süper Lig ve 1. Lig karşılaşmalarında vazife alabilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Aralık, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Amasya’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı

Amasya’da iki arabanın baş başa çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Burak A. idaresindeki 16 CPY 61 plakalı araba, Yıldızköy mevkiinde karşı istikametten gelen Berat K.’nin kullandığı 34 UA 7279 plakalı arabayla baş başa çarpıştı. Kazada şoförlerin yanı sıra Hanife A., Burhan A., Birgül Esme, Öznur E. ile öbür arabadaki Mehmet M. ve Arif E. yaralandı. Kazanın bildirilmesi üzerine AFAD, itfaiye, acil sıhhat, polis ve jandarma takımları sevk edildi. Sıkışan yaralılar grupları uğraşıyla kurtarılarak ambulanslarla kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.
Hurdaya dönen arabalar, cazibeli yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin