Karabük Postası tarafından
05 Mart, 2016 12:47 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’e Yeni Parklar Kazandırılıyor

Karabük Belediyesi bir yandan yeni parkların yapımına devam ederken diğer yandan da parkların revize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 2009 yılından bu yana hizmete açtığı parklarla insanlara yeni yaşam alanları kazandıran Karabük Belediyesi, yapılaşmanın hızlandığı mahallelere yeni parklar yapmaya devam ediyor. Her yaş grubundan insana hitap eden parklar inşa eden Karabük Belediyesi, her yaşta insanların faydalanabileceği oyun parkı projesiyle de dikkat çekiyor. Karabük’ün daha yaşanılabilir bir il olması için park ve bahçelerin yapımına büyük önem verdiklerini belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “5000 Evler ve Ergenekon Mahallelerinde inşaatı devam eden çocuk oyun parkları inşaat çalışmaları tüm hızla sürüyor. Tamamlandığında çocuklarımızın güzel saatler geçirebileceği, çok farklı oyun grupları bulunan bir parkı Karabük’e kazandırmış olacağız. Yapımı devam eden parklarımız, çocukların yanı sıra yaşlılara da hem spor yapma hem de dinlenme imkanı sağlayacak” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
31 Ocak, 2026 13:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti Batı Karadeniz Strateji Toplantısı Karabük’te

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenecek Batı Karadeniz Bölge Strateji Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş’ün teşrifleriyle Karabük’te gerçekleştirilecek.

Üç gün sürecek program kapsamında, bölge teşkilatlarının katılımıyla strateji toplantıları ve çalıştaylar düzenlenecek. Program, pazar günü yapılacak değerlendirme toplantılarının ardından sona erecek.

Toplantıya Karabük, Bartın, Zonguldak, Çankırı, Kastamonu, Samsun, Sinop, Çorum, Amasya ve Tokat illerinden gelecek teşkilat mensupları katılacak. Program kapsamında 10 ilin il başkanları, 109 ilçenin ilçe başkanları, il koordinatörleri ve teşkilat başkanları Karabük’te bir araya gelecek.

Bölge Strateji Toplantısı çerçevesinde, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Batı Karadeniz Bölge Başkanı Mücahit Yılmaz tarafından “AK Parti Teşkilat ve Siyaset Anlayışı” başlıklı sunum gerçekleştirilecek. Teşkilat Başkan Yardımcısı Haydar Ali Yıldız, “Lider, Fikir ve Teşkilat Eğitimi” başlıklı eğitim programıyla teşkilat mensuplarına hitap edecek. Teşkilat Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı ise “Siyasal İletişim” konulu eğitim verecek.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Batı Karadeniz Bölgesi’nden gelecek teşkilat mensuplarını Karabük’te ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirterek, bu toplantıların teşkilatların sahadaki koordinasyonunu güçlendirmesi ve ortak akılla belirlenecek stratejilere katkı sunması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin