Karabük, Zonguldak ve Bartın’da Tüfe Aylık Yüzde 0,14 Düştü - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Mart, 2016 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük, Zonguldak ve Bartın’da Tüfe Aylık Yüzde 0,14 Düştü

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) istatistiklerine göre; Karabük, Zonguldak ve Bartın illerinin dahil olduğu (TR81) bölgesinde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) aylık yüzde 0,14 düştü.
TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Karabük, Zonguldak ve Bartın illerinin dahil olduğu (TR81) bölgesinde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) aylık yüzde 0,14 düştü. TÜFE’de (2003=100) 2016 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0,02 düşüş, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 1,80, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,78 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 7,97 artış gerçekleşti. Ana harcama grupları itibariyle 2016 yılı Şubat ayında endekste yer alan gruplardan çeşitli mal ve hizmetlerde yüzde 1,31, alkollü içecekler ve tütünde yüzde 1, lokanta ve otellerde yüzde 0,78 ve ulaştırmada yüzde 0,77 artış gerçekleşti. Ana harcama grupları itibariyle 2016 yılı Şubat ayında endekste yer alan gruplardan haberleşmede yüzde 0,42, eğlence ve kültürde yüzde 0,13 ve gıda ve alkolsüz içeceklerde yüzde 0,04 düşüş gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu ve tefecilik operasyonu deAekS9T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu ve tefecilik operasyonu

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ile tefecilik suçuna ilişkin çeşitli deliller ele geçirildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında,Karabük merkezde gerçekleştirilen faaliyette 3 şüphelinin üzerinde ve aracında adli arama yapıldı. Aramalarda 3,17 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ile 61 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Öte yandan, Karabük merkezde tefecilik suçuna yönelik operasyonda 2 şüphelinin ikametinde yapılan aramada 1 adet dolu senet, 1 adet boş senet, borç-alacak kayıtlarının bulunduğu 2 adet kağıt ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin