Karabük Merkezli 12 İl’de FETÖ Operasyonu - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Ocak, 2017 14:23 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Merkezli 12 İl’de FETÖ Operasyonu

FÖTÖ’nün TSK yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda aralarında rütbeli ve rütbesiz 12 asker gözaltına alındı

Karabük Emniyet Müdürlüğü TEM ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Karabük merkezli 12 İlde eş zamanlı yapılan Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) yapılanmasına yönelik operasyon yapıldı.
Operasyon da, aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu subay, astsubay, uzman çavuş, uzaman erbaş ve erlerden oluşan 12 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü TEM ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince TSK içerisinde görev yapan ve örgütün şifreli haberleşme programı “ByLock”u kullanan örgüt mensuplarına yönelik soruşturma çerçevesinde, Karabük merkezli İstanbul, Ankara, Bolu, Sivas, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Kütahya, Adana, Adıyaman, Balıkesir ve Kocaeli’de operasyonlar düzenledi.
Operasyonlarda, 7’si daha önce görevinden uzaklaştırılmış 5’i ise muvazzaf olan subay, astsubay, uzman çavuş, uzaman erbaş ve erlerden oluşan M.T., B.B., A.D., M.E.Ç., A.K., M.Ç., L.Ö., N.Y., T.S., H.B., M.K. ve B.U. isimli şahsılar gözaltına alındı.
Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
suruculere kar surprizi pT6tTw3h
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sürücülere kar sürprizi

Türkiye’nin en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı’nda Ramazan Bayramı kar yağışı ve sis ile başladı. Bolu Dağı’nın kar yağışı ve sis etkili oluyor.

Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan en önemli karayolu geçişi olan D-100 karayolu Bolu Dağı’nda Ramazan Bayramı yağan kar ve sis ile başladı. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı her yeri beyaz örtü ile kapladı. Kar yağışı ile birlikte oluşan sis ise görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düşmesine neden oldu.

Karayolları ekipleri kar yağışında trafiğin olumsuz etkilenmemesi için kar küreme araçlarıyla yol boyunca devriye yaparken diğer taraftan sis nedeniyle yol kenarında bulunan sis lambaları da yakılarak sürücülerin dikkatli olması sağlanıyor.

Yetkililer, sürücülerin trafik kurallarına ve hız limitlerine uyması konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin