Kapanan Karabük-Zonguldak Demiryolu Yeniden Açıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Kasım, 2016 14:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Kapanan Karabük-Zonguldak Demiryolu Yeniden Açıldı

Karabük’te raydan çıkan yük treni nedeniyle kapanan demiryolu yeniden ulaşıma açıldı.
Karabük ve Çankırı’dan gelen ekiplerin kazanın ardından başlattığı çalışmalar sonunda raydan çıkan lokomotif ve 4 vagon olay yerinden kaldırıldı. Ekiplerin raylarda oluşan hasarın giderilmesiyle iptal edilen Karabük-Zonguldak arası tren seferleri ise yeniden başladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim3 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Nisan, 2026 13:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya’dan yaşlılara “vefa” ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Yücel Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Çetinkaya, ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet etti.
Talep ve önerileri dinleyen Çetinkaya, kanun ve mevzuat çerçevesinde uygun olan isteklerin karşılanması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.
Vefanın sadece bir söz değil, bir duruş olduğunu ifade eden Çetinkaya, büyüklerin her zaman baş tacı olduğunu vurguladı.
Karabük Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAMER personelinin huzurevini düzenli olarak ziyaret ettiğini aktaran Çetinkaya, “Yoğun iş tempomuzdan fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Sizler bu ülkeye, bu şehre yıllarca hizmet ettiniz. Bundan sonra bizler de sizlerin huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz. Vefa, bizim anlayışımızda sözde değil özdedir.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette huzurevi sakinleri şarkılar söyleyip şiirler okurken, Çetinkaya da bu anlara eşlik etti. Program sonunda huzurevi sakinlerine çiçek ve çeşitli hediyeler verildi.
Ziyarete, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile kurum ve birim müdürleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin