Karabük Postası tarafından
31 Mart, 2017 09:56 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kanyon Köprü Açılış Törenine Hazırlanıyor

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin en önemli projelerinden olan Beşbinevler ve Safranbolu arasında hayata geçirmeyi planladığı Kanyon Köprü, Karabük’ün kuruluşu olan 3 Nisan Pazartesi günü Saat 18:00’de açılıyor.

Kanyon Köprü ile 5000 Evler - Safranbolu arasındaki ulaşım süresi kısalıyor. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´nin 2009 seçim projeleri arasında yer alan ve Kuzey´in Cazibe Merkezi olarak adlandırdığı Kanyon Park Projesinin ilk ayağı olan, Karabük ile Safranbolu´yu birleştirecek Kanyon Köprü projesinin açılışı, Karabük için en anlamlı gün olan 3 Nisan’da yapılacak.

Kanyon Köprü, Karabük ve Safranbolu açısından çok önemli ve değerli bir proje. Kanyon Köprü ile Karabük ile Safranbolu’nun iki yakası bir araya gelecek. Bu köprü araç ve yaya ulaşımını sağladığı gibi kentimizin yeni sembollerinden de birisi olacak. 3 Nisan’da yapılacak açılışta Esat Kabaklı Konseri ve Havai Fişek gösterileri de yapılacak. Başkan Vergili açılışa tüm Karabük halkını davet etti.

KANYON PARK’TA GÜN SAYIYOR

Kanyon  Köprü’nün ardından Kanyon Park Projesi de hız kazanmış olacak. Bilindiği gibi Kanyon Park projesinde, her yaş grubunun yararlanacağı, gençlerin her türlü sporu yapabilecekleri alanlar olacak.

Peyzaj alanı 310 bin metrekare, 17 bin metrekare spor tesisleri, 2 km bisiklet yolu, bin 870 m uzunluğunda su kanalı bulunuyor. Ayrıca Afet Evleri bölgesine dev dönme dolap ve lunapark, yapay tırmanma duvarı, renk ve koku terasları, adrenalin parkı, çocuk köyü, kaykay pistleri, çeşitli eğlence merkezleri ve su sporlarının da bulunduğu daha birçok tesis ve alan olacak.

  https://youtu.be/swWU7sDNB5c
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KASEM’den yoğun katılımlı dijital pazarlama semineri

Karabük Üniversitesi Daima Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASEM) tarafından düzenlenen çevrim içi seminer ağır iştirakle gerçekleşti.
KASEM’in çevrim içi seminerinde dijital pazarlama stratejilerinin algoritmalarla alakası, ele alındı.
KASEM tarafından düzenlenen "Algoritma Dünyasında Dijital Pazarlama Stratejileri" başlıklı fiyatsız eğitim seminerinde dijital dünyada algoritmaların pazarlama stratejilerine tesiri ayrıntılarıyla ele alındı.
Eğitim, Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Cengiz tarafından verildi. KASEM’in toplumsal medya görüntü izleme platformu hesabı üzerinden çevrim içi olarak gerçekleşen aktifliğine Türkiye’nin farklı kentlerinden iştirak sağlandı.
Seminerin akabinde iştirak evrakları ve sertifikalar, sonraki gün e-Devlet sistemine yüklendi. Bir sonraki fiyatsız eğitim semineri, 20 Mayıs’ta Seda Öğretir tarafından verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.