blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ağustos, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kamyonetin kavşakta tırla çarpıştığı kaza kamerada

Amasya’da bir kamyonet, kavşakta bir anda önüne çıkan tırla çarpıştı. Tırın hasar gören deposundan yola sızan yakıtı takımlar temizlerken, kaza anı kameralara yansıdı.
Edinilen bilgiye nazaran, Recai Okumuş’un kullandığı 14 ABS 102 plakalı tıra Ferhatarası mevkiindeki kavşağa giriş yapmak için denetimsiz biçimde sola dönüş yaptığı esnada Emin Sinoplu’nun kullandığı 05 ADL 303 plakalı kamyonet çarptı. Çarpışma sonucu tırın hasar gören deposundan sızan yakıt yola döküldü. Kaza ihbarı üzerine polis, itfaiye ve karayolları takımları bölgeye sevk edildi. Hasar oluşan kamyonet ve tır yoldan kaldırıldı. Dökülen yakıt ise takımlar tarafından temizlenerek üstüne kum döküldü.
Tırın kamyonetle çarpıştığı anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin