İzmir’den Gürcistan’a uyuşturucu sevkiyatı Artvin polisine takıldı - Karabük Haber Postası
izmirden gurcistana uyusturucu sevkiyati artvin polisine takildi xfOEkWQN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

İzmir’den Gürcistan’a uyuşturucu sevkiyatı Artvin polisine takıldı

İzmir’den Gürcistan’a uyuşturucu sevkiyatı yapmak isteyen şüpheli, Artvin’in Arhavi ilçesinde düzenlenen operasyonda binlerce sentetik hapla yakalandı.

Artvin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İzmir’den Gürcistan’a uyuşturucu madde götürüleceği bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. İçerisinde H.M.G. isimli şahsın bulunduğu 35 plakalı araç, Arhavi ilçesinde durduruldu. Narkotik dedektör köpeği ’Pars’ ile araçta yapılan aramada, çeşitli yerlere gizlenmiş halde 986 adet ecstasy hap, 200 kutu içerisinde toplam 11 bin 21 adet sentetik ecza ile 8 blister halinde 112 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Emniyet yetkilileri, suç ve suçluyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dikkat dagitan ortama ragmen dikkat cekmeyi basardilar CWuqJHIv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Dikkat dağıtan ortama rağmen dikkat çekmeyi başardılar

Bartın’da kent meydanında gerçekleşen sessiz kitap okuma etkinliğine katılanlar, çevredeki ses ve gürültüye rağmen pür dikkat kitap okuyarak, dikkat çekmeyi başardı.

Kültür ve Turizm bakanlığı organizesiyle ve 62. Kütüphane Haftası nedeniyle 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleşen sessiz kitap okuma etkinliği, Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. İl Halk Kütüphanesi girişimiyle düzenlenen etkinliğe kütüphaneciler, öğrenciler, izciler, gençlik liderleri ve vatandaşlar katıldı. Katılımcılar meydandaki, oynayan çocukların sesi, lunaparktaki çarpışan araç ve salıncakların gürültülerine rağmen 30 dakika boyunca kitap okudu. Dikkat dağıtan ortama rağmen pür dikkat, kitaplarını okuyan grup, alandan geçen bazı insanların dikkatini çekmeyi başardı. Kitap okuyanları gören vatandaşlardan kimisi dikkatle kitap okuyanlara bakarken, kimileri ise cep telefonu ile etkinliği görüntüledi. Bazıları ise alanda bulunan gezici kütüphaneden bir kitap alarak, grubun arasına karıştı.

Etkinlik hakkında bilgi veren İl Halk Kütüphanesi Müdürü Tülay Erduran, ’’Tüm Türkiye genelinde 62. Kütüphane Haftası nedeniyle eş güdümlü olarak Sessiz Kitap Okuma etkinliği düzenlendi. Bartın Halk Kütüphanesi olarak kitap okuma etkinliğini, Bartın Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün destekleriyle Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdik. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Meydanda 30 dakika boyunca sessizce kitap okuyan grup, etkinlik sonunda sessizce alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin