blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ekim, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gümüşhane’de itfaiye ekipleri ayakları ipe dolanan güvercin için seferber oldu

Gümüşhane’de ayakları ipe dolanan güvercin, itfaiye gruplarının müdahalesiyle kurtarıldı.
Gümüşhane’nin Karaer Mahallesi’nde bir güvercinin ayağının apartmanın çatısından sarkan iplere dolandığını fark eden Adem Yusuf Çağlar isimli esnaf durumu Gümüşhane Belediyesi itfaiye gruplarına bildirdi. Olay yerine gelen takımlar, merdivenli araç yardımıyla kurtulmak için çırpınmaktan yorgun düşen güvercini bulunduğu yerden kurtardı. Güvercinin ayağına dolanan ipi bıçak yardımıyla dikkatli bir formda kesen itfaiye grupları daha sonra güvercini tabiata saldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Köy muhtarı kazara meslektaşını vurdu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisine saldıran köpeği korkutmak için tabancayla ateş eden köy muhtarı, kazara yanında bulunan meslektaşını vurdu.
Olay, Kastamonu’nun Daday ilçesi Çavuşlu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, köy muhtarı H.Ç. (49), kendisine saldıran köpeği korkutmak için tabancasıyla yere ateş etti. H.Ç.’nin tabancasından çıkan kurşun, yanında bulunan bulanan Karabük’ün Eflani ilçesi Osmanlar köyü muhtarı Mehmet Ulukaya’ya (46) isabet etti. 112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan Mehmet Ulukaya Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ulukaya’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Jandarma takımları olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin