Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı Aydındere beldesinde sağanak sırasında bir cami ile meskene yıldırım isabet etti. Olayda can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgilere nazaran, Aydındere beldesine bağlı Sulak Yaylası’nda şiddetli yağış sırasında yıldırımın düşmesi sonucu mescitte hasar oluştu, yakınlardaki bir meskende ise yangın çıktı. Yangın, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen grupların süratli müdahalesiyle kısa müddette denetim altına alınarak söndürüldü. Olayda rastgele bir can kaybı yaşanmazken, konutta ve mescitte hasar meydana geldi.
Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, "Beldemiz hudutları içerisinde yer alan Sulak Yaylamızda bugün meydana gelen yıldırım düşmesi sonucu bir camimizde hasar oluşmuş, bir konutumuzda ise yangın çıkmıştır. Çok şükür can kaybımız bulunmamaktadır. Yangın belediye itfaiye gruplarımız tarafından müdahale edilerek, denetim altına alınmıştır" dedi.