Karabük Postası tarafından
08 Kasım, 2016 14:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gezici Başkanlık Ofisi Fatih Mahallesine Kuruldu

  Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasını hayata geçirdiği günden bu yana her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, bugün de Fatih Mahallesindeydi. Mahalle halkıyla bir araya gelen Başkan Vergili, sorun ve talepleri dinledi. Toplantıda açılış konuşması yapan Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Yücel, mahallelerine yapılan hizmetleri anlatarak mahalle sakinlerine bilgiler verdi ve Başkan Rafet Vergili’ye yapılan hizmetler için teşekkür etti. Başkan Vergili mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra Fatih Mahallesindeki Gezici Başkanlık Ofisi için oluşturulan Başkanlık makamından ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Sosyalfest, ülke çapında üniversiteler hareketine dönüşüyor

Karabük Üniversitesi’nin (KBÜ) Türkiye Sosyal Bilimler Hamlesi vizyonuyla yürüttüğü Sosyalfest’e üniversitelerin ilgisi artıyor.
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi(AFSÜ), imzalanan protokolle festivale kurumsal paydaş olarak katıldı.
Karabük Üniversitesinde düzenlenen törende imzalanan protokolle AFSÜ’nün özellikle sağlık kategorisindeki yarışmalara destek vermesi ve 10-11 Mayıs 2026’da İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde gerçekleştirilecek organizasyonda aktif rol üstlenmesi hedefleniyor.
İnsan ve toplum odaklı yaklaşımıyla sosyal modellere odaklanan Sosyalfest’in, üniversiteler arası iş birliğini güçlendiren yapısıyla paydaş sayısını artırdığı bildirildi. Festivalin paydaş sayısının 100’e yaklaştığı belirtildi.
KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, çok sayıda üniversitenin Sosyalfest Kurumsal Paydaşlık Protokolü’nü imzaladığını ifade ederek, organizasyonun Türkiye çapında bir üniversiteler hareketi olarak geliştiğini kaydetti.
AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Aslan ise sosyal bilimler alanında yapılacak çalışmaların önemine dikkati çekerek, bu alandaki projelere destek vereceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin