Karabük Postası tarafından
16 Şubat, 2017 14:47 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

FETÖ Operasyonunda 7 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Karabük'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında daha önce görevlerinden uzaklaştırılan 6 öğretmen ile emniyette görevli akademik komiserlerin sözde imamı adliyeye sevk edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta daha önce görevlerinden ihraç edilen ve örgütün şifreli haberleşme uygulaması "ByLock"u kullandıkları tespit edilen ikisi kadın 7 kişi eş zamanlı operasyonla gözaltına alınmıştı. Emniyette sorgusu tamamlanan M.S. dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer öğretmenler M.E., S.S.A., N.E., M.D., İ.Ö. ve E.B. ile daha önce görevinden uzaklaştırılan ve emniyette görevli akademik komiserlerin sözde imamı olduğu iddia edilen Kastamonu Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı H.E.'nin sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Şubat, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Amasya’da iş yerinin kurşunlandığı olayın azmettiricisi 2 şahıs İstanbul’da yakalandı

Amasya’da bir iş yerinin kurşunlandığı olayın azmettiricisi olduğu belirlenen 2 şahıs, polis ekiplerinin takibi sonucu düzenlenen operasyonla İstanbul’da yakalandı.
Yaklaşık 3 ay önce geç saatlerde bir şahıs Hacılar Meydanı Mahallesi’ndeki kafeye doğru elindeki silahla ateş ettikten sonra izini kaybettirmişti. Faili yakalayan polis ekiplerinin olayın aydınlatılması için sürdürdüğü çalışmalar sonuç verdi. Faili yakalanan iş yeri kurşunlama olayının azmettiricileri 12 yıl, 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 5 ayrı suçtan aranması olan F.R.Ş. ile 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 8 ayrı suçtan aranması olan T.C.A., Amasya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin teknik ve fiziki takibi sonucu İstanbul’da yakalandı.
Şüphelilerin yakalandığı adreste yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, 36 adet tabanca fişeği ve uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Amasya Valiliği, "Huzurumuzu bozmak isteyenler bilsinler ki, her nerede olurlarsa olsunlar devletimizden kaçamayacaklardır" notuyla olayın görüntülerini paylaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin