Ferudun Tankut: "Dursun Başkan çıkıp Tudor’la ilgilenmiyoruz desin" - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Şubat, 2017 13:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Ferudun Tankut: “Dursun Başkan çıkıp Tudor’la ilgilenmiyoruz desin”

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, Galatasaray yönetimine seslenerek, “Kardemir Karabükspor camiasını kimsenin yıpratmaya ve huzursuz etmeye hakkı yoktur” dedi. Tankut, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Tudor’la ilgilenmedikleri yönünde açıklama yapmasını istedi.
Almanya’da bulunan Tankut, Teknik Direktör Igor Tudor’un Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberlerin ardından İHA’ya özel açıklamalarda bulundu.
Turdor’un Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberleri hatırlatan Tankut, “Sabahtan beri kamuoyunda ve basında Igor Tudor’un Galatasaray ile anlaştığı söyleniyor. Şu ana kadar ne Tudor tarafından ne de Galatasaray tarafından doğrulanan bir haber çıkmadı. Bu haberler Karabükspor olarak bizi üzüyor ve camiamıza rahatsızlık veriyor. Ben özellikle Igor Tudor’dan ve Galatasaray yönetiminden bu haberlerin asılsız olduğu yönünde bir açıklama yapmalarını bekliyorum. Dursun Başkan’dan özelikle bu konuyla ilgili çıkıp ‘Tudor’u düşünmüyoruz, 31 Mayıs’a kadar Karabükspor’un sözleşmesi devam eden hocasıdır ve bizim herhangi bir tasarrufumuz söz konusu değildir’ diye bir açıklama bekliyoruz. Tudor’dan da Beşiktaş maçı sonrası açıkladığı gibi 31 Mayıs’a kadar görevim devam ediyor diye açıklama yapmasını bekliyorum” diye konuştu.
Çıkan haberlerden hiç hoşnut olmadıklarını da kaydeden Başkan Tankut, “Kardemir Karabükspor camiasını yıpratmaya, huzursuz etmeye kimsenin hakkı yoktur. Bunu bir an önce çözecek olan da Galatasaray Başkanı ve yönetimi ile aynı zamanda Igor Tudor’dur. Ben kısa süre içinde ciddi bir şekilde iki tarafın da basın açıklaması yaparak bu işle ilgi ve alakalarının olmadığı yönünde beyanat bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxxxx
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
06 Nisan, 2026 13:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de sağlık çalışmaları değerlendirildi

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Yenice ilçesindeki sağlık yatırımlarını ve hizmet sunumunu yerinde değerlendirmek üzere geniş kapsamlı bir inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut’un da eşlik ettiği ziyarette, ilçedeki tüm sağlık kademeleri masaya yatırıldı.

Ziyaretin ilk durağında Yenice Devlet Hastanesi yönetimi ile bir araya gelen Op. Dr. İsmail Kara, Başhekim Uzm. Dr. Yunus Sağlar’dan hastanenin mevcut kapasitesi, tıbbi cihaz donanımı ve sunulan uzmanlık hizmetleri hakkında brifing aldı. Hastane birimlerini tek tek gezen Kara, modern sağlık hizmetlerinin ilçe halkına en hızlı şekilde ulaştırılması konusundaki kararlılığı vurguladı.

Programın devamında Yenice Toplum Sağlığı Merkezi ve Yenice Aile Hekimliği birimlerini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Kara, burada TSM Başkanı Tabib Fatih Acar ve görevli Aile Hekimliği uzmanları ile bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi. Birinci basamak sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve koruyucu sağlık taramalarının etkinliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

İncelemeler sırasında tedavi gören vatandaşlarla yakından ilgilenerek “geçmiş olsun” dileklerini ileten Op. Dr. İsmail Kara, ardından özveriyle görev yapan sağlık personeline teşekkür etti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kara; “Yenice Devlet Hastanesi Başhekimimiz Uzm. Dr. Yunus Sağlar, TSM Başkanımız Tabib Fatih Acar ve aile hekimliği uzmanlarımızla koordineli bir şekilde ilçemizin sağlık standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz. Yenice halkına en kaliteli sağlık hizmetini sunmak için sahada olan tüm mesai arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin