Eskipazar’da Sığırcık Suyu ve cami restorasyonunda sona gelindi - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
eskipazarda sigircik suyu ve cami restorasyonunda sona gelindi cBPbsGTO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Aralık, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Eskipazar’da Sığırcık Suyu ve cami restorasyonunda sona gelindi

Karabük’ün Eskipazar ilçesindeki “Sığırcık Suyu” ve yanındaki mescitte yürütülen onarım çalışmalarında sona gelindi.

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, hayırsever iş insanı Bayram Demir tarafından üstlenilen projeyi yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekilleri, onarım alanında yaptıkları incelemede çalışmaların son kademeye gelindiği bilgisini aldı.

Milletvekili Şahin, bölgede yürütülen kapsamlı çalışmalarla hem Pir Ali Semerkandî Hazretleri’nin anısının yaşatılacağını hem de Eskipazar’ın turizm potansiyeline katkı sağlanacağını belirtti.

Şahin, onarımın tamamlanma evresine gelmesinden duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, “Şeyh Ali Semerkandî Hazretleri’nin anısını yaşatan bu değerli yerde sürdürülen çalışmalarda sona yaklaşılması bizleri sevindiriyor. Hem manevi mirasımızın korunması hem de Eskipazar’ın turizmde yeni bir cazibe noktası haline gelmesi için kıymetli bir adım atılıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Milletvekili Ali Keskinkılıç ise projenin bölge için taşıdığı ehemmiyete dikkat çekerek, “Bu çalışma, hem tarihi dokunun ihyası hem de bölgenin kıymetinin artırılması açısından büyük ehemmiyet taşıyor. Hayırsever iş insanımız Bayram Demir’in özverili katkılarıyla onarımda sona gelindi. İnşallah kısa mühlet içinde vatandaşlarımız, çok daha tertipli, pak ve tarihi dokusu yenilenmiş bir alanla buluşacak.” tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ugur ucar kimse kusura bakmasin bu penalti dunyanin hicbir yerinde calinmaz DPwUXb1r
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Uğur Uçar: “Kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor galibiyeti sonrası, “Futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Çorum FK, konuk ettiği Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor lehine verilen penaltı kararını eleştirdi. Kazanmaya devam edeceklerini kaydeden Uçar, “Çok mutluyuz. Oyuncularımı mücadeleleri için tebrik ediyorum. Aslında maç beklediğimiz gibi başladı, golü de bulduk. Ama ne hikmetse Erokspor’u maça ortak ettiler. Ama bugün Kadir Gecesi’nin hürmetine herhalde çok güzel bir gol oldu, çok mutluyuz. Takım kenetlendi, şehir kenetlendi, bir aile olduk ve inşallah bunu devam ettireceğiz. Kazana kazana gideceğiz” dedi.

Penaltı kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Uçar, “Osman Hoca’yı çok severim, saygı da duyarım ama futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz. Erok şampiyon olacaksa onlara başarılar dileriz, sezon sonunda görüşürüz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin