Eskipazar Kaymakamı Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Karabük Postası tarafından
28 Ocak, 2017 14:33 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eskipazar İlçe Kaymakamı Samet Serin; İlçeye bağlı köylerde KÖY-DES projesi kapsamında 2016 yılında yapılan yatırımların yerinde incelenmesi ve 2017 yılında yapılacak çalışmaların tespiti ve sorunların mahallinde görülerek çözüm getirilebilmesi ve vatandaşlarla bilgi alış verişinde bulunulmak üzere Ozan, Beytarla, Çaylı, Hamzalar ve Kabaarmut Köylerine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Eskipazar Kaymakamı Samet Serin, yaptığı açıklamada; “Kar, yağmur, çamur demeden vatandaşlarımızın ayağına kadar giderek hem onların sorunlarını, hem de köylerdeki sorunlarını dinliyoruz ve çözümü noktasında Devletimizin imkanlarını seferber ediyoruz. Elimizden geldiği kadar köylerimize giderek sorunları dinleyecek ve vatandaşlarımıza yardımcı olacağız” dedi. Köylü vatandaşlar ise yaptıkları açıklamada; “Kaymakamımızın köylerimizi ziyareti bizleri oldukça memnun ediyor. Ziyaretlerde sorunlarımızı ilk elden anlatma imkanı buluyoruz. Kaymakamımız da sorunlarımızı not alarak çözümü noktasını elinden geleni yapıyor ve bu da bizi ziyadesi ile mutlu ediyor” dediler.

Artvin’de kuşların tuhaf halleri görüntülendi

Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Artvin’in Hopa ve Arhavi ilçelerinde kaydedilen değişik imajlarda, bir martı çatıya çıkardığı topla oynarken, bir şahin ise kargalardan korkarak bir binanın kenarına sığındı.
Artvin’in Hopa ve Arhavi ilçelerinde kaydedilen farklı manzaralar, Hopa ilçesinde bir martı, alışılmadık bir halde çatıya çıkardığı topla oyun oynarken görüntülendi. Bu farklı davranış, bölgedeki kuşların farklı ve şaşırtan özelliklerini bir defa daha gözler önüne serdi.
Arhavi ilçesinde ise farklı bir manzara kaydedildi. Kargalardan korkan şahin bir binanın kenarına sığındı. Yırtıcı kuşların da bazen tabiatta karşılaştıkları tehlikelerden nasıl etkilendiklerini gösterdi.
Görüntülerin devamında insanlardan ve kargalardan korkan şahin, uçarak cadde ortasında gözden kayboldu.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.