Karabük Postası tarafından
18 Temmuz, 2016 14:49 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Emniyet Müdürü Tezsever:  “Devletimiz Dimdik Ayakta”

  Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Tarihine Kara bir Leke olarak geçecek, 15 Temmuz darbe girişimine  karşı durmak için  Kent Meydanında Demokrasi Nöbeti tutan halkla iç içe olan İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Devletin dimdik ayakta olduğunu söyleyerek  hem meydanda toplanan halka, hem de Karabüklülere  güven vermeye devam ediyor. Karabük’te göreve başladığı günden itibaren yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile herkesin takdirini toplayan Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever darbe girişimi ile ilgili alınan tedbirler ile ilgili de ön plana çıktı. Meydan da toplanan kalabalığa konuşan Emniyet Müdürü Tezsever “ Devletimiz dimdik ayakta.  Duyarlılığından dolayı sizleri tebrik ediyorum, alınlarınızdan öpüyorum. Vatandaşımız hep birlikte ayakta dimdik sırt sırtayız, birlikteyiz. Her şey kontrol altında, herhangi bir sıkıntı yok. Her şey kontrolümüzde. O yüzden bu duyarlılığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sükunet içinde birlikteliğimizi burada ciddi ve vakur bir şekilde göstererek vatanımıza milletimize sahip çıktığımızı en güzel şekilde gösterdik, göstereceğiz” dedi.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Şubat, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Araklı Tüneli’nde kaza: 4 yaralı

Trabzon’un Araklı ilçesinde tünel içerisinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan Araklı Tüneli’nde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada araçların tünel içindeki yangın söndurme su vanasına çarpması sonucu vanada patlama meydana geldi. Kazada araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahaleri yapıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavilerinin ayakta yapıldığı öğrenildi.
Kaza nedeniyle tünelde kısa süreli trafik yoğunluğu oluşurken, araçların kaldırılmasının ardından ulaşım kontrollü şekilde normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin