Karabük Postası tarafından
03 Aralık, 2016 14:29 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Edebiyat ve Gençlik Söyleşisinde; İkra’r Dergisi Anlatıldı

  Karabük Üniversitesi Artı Kariyer Kulübü tarafından "Edebiyat ve Gençlik" konulu söyleşi gerçekleştirildi. 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu'ndaki  söyleşide İkra’r Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, Yazar Abdulkadir Ünal,  İkra’r Dergisi Genel Yayın Koordinatörü Siyasal İletişim Uzmanı Yazar Hasan Sarı ve İkra’r Dergisi Yazarı Aslı Bey yer aldı. İkra’r Dergisi Genel Yayın Koordinatörü Siyasal İletişim Uzmanı Yazar Hasan Sarı’nın moderatörlük yaptığı programda edebiyat, fikir ve aksiyon dergisi İkra’rın yayın hayatına başlama serüveni anlatıldı. İkra’r Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, Yazar Abdulkadir Ünal İkra’r dergisi için umutsuzluğun ürünü olarak ortaya çıktığını belirterek, diğer dergilerden farkının okurdan önce yazar odaklı olduğunu söyledi. Dergiyi bir mektep şuuruyla devam ettirdiklerini ifade eden Ünal “İkra’r ile yazar yetiştirmeye ve mücadele ruhunu sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi. İkra’r Dergisi Yazarı Aslı Bey de derginin bir mektep gibi olduğunun farkına vardığını vurgulayarak,  yazdığı şiirleri dergide paylaştığını belirtti.    

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Şubat, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kedi ve köpeğin dostluğu yüzleri güldürdü

Samsun’un Kavak ilçesinde bir mezarlıkta kedi ile köpeğin sergilediği samimi davranışlar yüzlerde tebessüm oluşturdu.
Kavak ilçesi Çalbaşı Mezarlığı’nda kaydedilen görüntülerde, bir kedinin köpeğe sürtündüğü, oyun oynamak istercesine etrafında dolaştığı ve iki hayvanın birlikte vakit geçirdiği anlar yer aldı. Vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüler, sosyal medyada da ilgi gördü.
Kedi ve köpeğin doğal ve dostane halleri, izleyenlere tebessüm ettirirken, mezarlıkta karşılaşılan bu sıcak görüntüler dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin