blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Düzce’de 26 bin 500 kişi sorgulandı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de güvenlik güçleri tarafından yapılan kontrollerde 26 bin 500 şahıs sorgulandı araması bulunan 58 şahıs yakalandı 18’i tutuklandı, çok sayıda silah ve tüfek ele geçirildi.
Düzce’de Polis ve Jandarma takımları tarafından kabahatlerin önlenmesi, azalması ve hatalıların yakalanması gayesiyle kontroller sürüyor. Gruplar tarafından 24-30 Mart 2025 tarihleri ortasında gerçekleştirilen kontrollerde 26 bin 500 şahıs sorgulandı. Sorgulamada araması bulunan 56 kuşkulu şahıs yakalanırken 18 kişi tutuklandı.
Yapılan şok kontrollerde ise 18 tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 12 av tüfeği, 5 tabanca namlusu, 873 mermi, 43 şarjör, 3 tabanca susturucusu, 15 kartuş, 221 uzun namlulu silah fişeği ve 30 adet av tüfeği mühimmatı ele geçirildi.
Yetkililer, huzur ve itimat için kontrollerin aralıksız devam edeceğini bildirdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin