Karabük Postası tarafından
12 Kasım, 2016 14:32 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denetim İstasyonu Yeni Yerinin Teslimi Yapıldı

  Eskipazar'a bağlı Hanköy mevkiine taşınması kararlaştırılan Karayolları yeni Denetim İstasyonunun yer tesliminin yapıldığı haber verilirken, istasyonun önümüzde ki günlerde faaliyetine başlayacağı öğrenildi. Kemaloyman mevkiinde bulunan ancak, burada hizmet verirken çeşitli şaibelere sebep olduktan sonra yerinin değiştirilmesine karar verilen Karayolları Denetim İstasyonu (kantar) bundan böyle Eskipazar Hanköv mevkiinde hizmet vereceği bildirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar,"Bilindiği üzere Karayolları denetim istasyonu yıllardır Kemaloyman mevkiinde hizmet veriyor.Tabi burada tonaj kontrolleri yapılırken, maalesef bazı fazla tonajlı araçlar Kayabaşından Organize sanayi bölgesi yolunu kullanarak kaçma yolunu tercih ediyorlardı.Bu durum karşısında yeni bir denetim istasyonu yapılması gündeme geldi ve bunu da Eskipazar Hanköy mevkiine yapılması projesini yatırım programına aldırdık.Şu anda yeni denetim istasyonumuz tamamlandı ve yer teslimi gerçekleşti. Önümüzde ki günlerde tonaj denetimleri yeni istasyonumuzda yapılacak" dedi. Öte yandan, Kemaloyman mevkiinde ki denetim istasyonunun da Gümrük Müdürlüğü olarak hizmet vermesi için bazı çalışmalar başlatıldığına dikkat çeken Saylar,"Yeni denetim istasyonunun faaliyete başlamasıyla birlikte eski yerin de Gümrük müdürlüğü olarak kullanılması gündeme geldi.Böylelikle Gümrük Müdürlüğümüzün de yeni bir yeri olacak ve Kemaloyman mevkiinde bulunan eski Karayolları denetim istasyonunda daha sağlıklı hizmet vereceğine inanıyoruz.Bu durumda önümüzde ki günlerde netleşecektir" diye konuştu.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
09 Mayıs, 2025 23:05 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Milletvekili Şahin, Eflani’de öğrencilerle buluştu

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Üniversitesi öncülüğünde hayata geçirilen kariyer etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) bünyesindeki “Üniversiteden Liseye, Tecrübeden Birliğe Kariyer Buluşmaları” projesi, gençlerin kariyer planlamalarına yön vermeyi amaçlıyor.

Karabük Üniversitesi Genç İletişimciler Kulübü’nün koordinasyonunda, TÜGVA Karabük Lise Koordinatörlüğü ve Genç Gönüllüler Kulübü iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında Eflani Genç Ofis’te gerçekleşen etkinlikte, Milletvekili Şahin öğrencilere kariyer, hedef belirleme ve kişisel gelişim alanlarında önemli tavsiyelerde bulundu.

Şahin konuşmasında, gençlerin çağın gerekliliklerini iyi analiz etmesi gerektiğini vurgulayarak, “İstikamet belirlemek, sadece meslek seçimi değil, hayatta nerede duracağını bilmektir. Bu yolda kendinize ve çevrenize değer katacak hedefler belirleyin” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte öğrenciler, Milletvekili Şahin’e merak ettikleri soruları yönelterek birebir diyalog kurma imkânı buldu. Soru-cevap bölümü, samimi ve etkileşimli bir ortamda gerçekleşti.

Programda; Eflani Kaymakamı Ömer Bulut, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Eflani Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emrah Aydemir, Eflani Millî Eğitim İlçe Müdürü Mehmet Çelebi, Pınarbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ünal Şahin ve AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Safa Öz de yer aldı.

Etkinlik, gençlerin geleceğe dair motivasyonlarını güçlendirmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.